2 halmos evőkanál liszt
1 tojás
késhegynyi só
víz (elhagyható)
a hozzávalókat összegyúrjuk keményebb tésztává
ezt csipegetjük ujjbeggyel a fővő levesbe
A csirkemellet ujjnyi vastag szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 10 percig pihentetjük. A sütőt előmelegítjük. Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk, és elősütjük a csirke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon megfonnyasztom a hagymát, majd a gombát, sózom, borsozom, majd párolom. Ha zsírjára sült, hozzáadom a par.pürét és a felcsíkozott sonkát, rászórom az összes fűszert és együ...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztát főzzük meg enyhén sós vízben, figyeljünk, hogy közepesre főzzük! Közben egy edénybe locsoljunk olívaolajat, tegyük bele a vajat és a fokhagymát, amit vágjuk apróra, vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes- Az apróra vágott hagymát megpirítjuk kevés olajon. Ha a hagyma üveges lett, rátesszük a szintén apróra vágott, vagy passzírozott fokhagymát és felöntjük kis vízzel (2-3 ek)....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű