Családireceptkönyv.hu

Gombás lecsó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej vöröshagyma
4 zöldpaprika
1 paradicsom
4-5 közepes gomba
0,5 dl tejszín

Elkészítés:


Vöröshagymát kevés olíván megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, megszórjuk piros paprikával, s zsírjára sütjük. Beletesszük a zöldpaprikát, a paradicsomot, s a tejszínt, s puhulásig főzzük. A végén ízlés szerint tehetünk hozzá tejfölt.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojás fasírt
Tojás fasírt

1. lépés Tojás, reszelt egy durva reszelő. Add hozzá az apróra vágott hagymát és a petrezselymet. 2. lépés Keverje hozzá a lisztet és a búzadarát. Keverje hozzá a tejszínt...

Elkészítési idő: 30 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gitka
Zöldséges sajtchips
Zöldséges sajtchips

A cukkinit és a sárgarépát meghámoztam és nagylyukú reszelőn lereszeltem, a sajtos szintén. Az egészet összekevertem, borsoztam, megint összekevertem. Egy tepsit kibéleltem sütőpap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott gomba
Rakott gomba

A hagymát apróra vágjuk, a gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A tojást keményre főzzük. A hagymát és a gombát megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemzöld...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk