1 fej vöröshagyma
4 zöldpaprika
1 paradicsom
4-5 közepes gomba
0,5 dl tejszín
Vöröshagymát kevés olíván megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, megszórjuk piros paprikával, s zsírjára sütjük. Beletesszük a zöldpaprikát, a paradicsomot, s a tejszínt, s puhulásig főzzük. A végén ízlés szerint tehetünk hozzá tejfölt.
Az édesburgonyát megmossuk és héjastul kisebb kockára vágjuk, sózzuk-borsozzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és 200 fokos sütőben megsütjük. A gránátalmát kettévágjuk és egy fak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 90 °C-ra. A zellert tisztítsuk meg egy erős kefével. Tépjünk le egy kétrétegű széles fólia darabot és helyezzük a zellert a közepére, a gyökér része legyen f...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesA "polentához" felforraljuk a vizet, beleöntjük a darát folytonos keverés mellett, sózzuk, és újraforrástól számítva 10 percig főzzük, majd fedő alatt még 10 percig hagyjuk duzzadn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent karikákra vágok, én egy kicsit meg szoktam párolni a zöldségeket, és utána, mint a rakott krumplit, összerakom, és a tetejére öntök tejfölös tejes fűszeres öntetet, és leg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű