Családireceptkönyv.hu

Gombás lecsó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej vöröshagyma
4 zöldpaprika
1 paradicsom
4-5 közepes gomba
0,5 dl tejszín

Elkészítés:


Vöröshagymát kevés olíván megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, megszórjuk piros paprikával, s zsírjára sütjük. Beletesszük a zöldpaprikát, a paradicsomot, s a tejszínt, s puhulásig főzzük. A végén ízlés szerint tehetünk hozzá tejfölt.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Montenegrói tepsis krumpli
Montenegrói tepsis krumpli

Meghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beled...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött szőlőlevelek (dolmadakia)
Töltött szőlőlevelek (dolmadakia)

A szőlőleveleket megmossuk, néhány percre forrásban lévő vízbe tesszük, szűrőkanállal kiemeljük, hideg vízbe mártjuk és lecsöpögtetjük. A szárát levágjuk. Fél csésze olívaolajban v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Hasábburgonya édesburgonyából fahéjjal
Hasábburgonya édesburgonyából fahéjjal

• Előmelegítjük a sütőt úgy 190 °C-ra. • Befújjuk a sütőpapírt és egy rétegben ráhelyezzük a hasábburgonyát. Finoman megkenjük olvasztott vajjal. • Úgy 7 percen keresztül sütjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk