300 g krémsajt (kép ITT)
1 tojás
édesítő (kb. 20-25 g)
150 g erdei gyümölcs (vagy bármilyen más)
20 g vaníliás pudingpor
A hozzávalókat összekeverjük (a mirelit gyümölcsöt felengedés nélkül kevertem bele), muffin formába kanalazzuk és előmelegített sütőben megsütjük. 180 fokon kb. 35 percig sütöttem, majd nyitott sütőajtónál hagytam kihűlni. Ahogy a sajttortáknál, ennél is ilyenkor még úgy tűnik, mintha nyers lenne, de ahogy hűl szépen “összedermed”. : )
Fehérjét a cukor felével habbá verjük. Maradék cukrot a sárgájával és az olvasztott vajjal kikeverjük. Ebbe megy bele azolvasztott fehér csoki. A lisztet összekeverjülk a sütőporra...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz 5 tojássárgáját a 4 ek vízzel habverővel elkeverem, majd cukor,liszt, sütőpor, egészen krémesnek kell lennie. Közben a fehérjét habbá verem, hozzá adagolom. Légkeverés 150fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelesztőtálba öntjük a kimért lisztet, a kristálycukrot és a csipet só, a tejet meglangyosítjuk a vaníliás cukorral, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. Ha felfutott az élesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikavarjuk a cukorral, majd tovább keverve hozzáadjuk az olajat meg a tejet. A lisztet összekeverjük a sütőporral és beledol...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes