300 g krémsajt (kép ITT)
1 tojás
édesítő (kb. 20-25 g)
150 g erdei gyümölcs (vagy bármilyen más)
20 g vaníliás pudingpor
A hozzávalókat összekeverjük (a mirelit gyümölcsöt felengedés nélkül kevertem bele), muffin formába kanalazzuk és előmelegített sütőben megsütjük. 180 fokon kb. 35 percig sütöttem, majd nyitott sütőajtónál hagytam kihűlni. Ahogy a sajttortáknál, ennél is ilyenkor még úgy tűnik, mintha nyers lenne, de ahogy hűl szépen “összedermed”. : )
http://fittkonyha.info/gyumolcsos-krem-muffin/
Vegyünk elő két tálat, az egyikbe tegyük a málnát (kicsit törjük össze), a másikba a turmixgéppel pépesített áfonyát. Mossuk meg a mentaleveleket és vágjuk nagyon apróra. Adjunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA habot a cukorral felverjük. A csokoládét vízgőz fölött felolvasszuk, hozzáadjuk a vajat és a kakaóport is, majd kihűtjük. Majd hozzákeverjük a mogyorókrémet. Mikor már éppen csak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szirup hozzávalóit tegyük lábasba és hevítsük forrásig, majd tegyük félre hűlni. A tésztához a vizet hevítsük forrásig, utána a vajat, a sót, a cukrot és a lisztet keverjük ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Kávédarálón ledaráljuk a mézeskalácsot vagy puszedlit. 2.Két, három részletben adjuk a lekvárt a darálékhoz (a lekvár sűrűségétől is függ, hogy végül mennyit fog felvenni a morz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű