1 kisebb kaliforniai paprika
1 kisebb csemegepaprika
2 paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
olívaolaj
pirospaprika
Olívaolajon párold üvegesre a felkockázott vöröshagymát. Közben vékony csíkokra szeleteld fel a zöldségeket. Ha kész a hagyma, akkor add hozzá a zöldségeket, szórd meg pirospaprikával, és lassú tűzön párold puhára. Igyekezz kerülni a sót!
Egy lábasba öntsünk kb. 0,5 dl vizet, tegyük bele a fagyasztott parajpürét, majd fedjük le. Közepes lángon főzzük addig, amíg teljesen fel nem olvad, majd adjuk hozzá a leveskocká...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA paprikákat felszeleteljük. A hagymát felszeleteljük, a fokhagymát felaprítjuk, megdinszteljük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a paprikát. A paradicsomot felvágjuk, betesszük a se...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tepsi megtöltéséhez magunk válasszuk ki a zöldségeket. Ha padlizsánt is sütünk, előzetesen áztassuk be 30-60 percre hideg vízbe és nyomkodjuk ki, hogy a keserű leve elmenjen. Fon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avókádókat megpucoljuk. Itt találtok rá pár módot: Majd egy tálban villával összetörjük pépesre és rányomjuk a lime levét. A lilahagymát és a paradicsomot apró kockákra v...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű