menu

Családireceptkönyv.hu

Natúr lecsó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kisebb kaliforniai paprika
1 kisebb csemegepaprika
2 paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
olívaolaj
pirospaprika

Elkészítés:


Olívaolajon párold üvegesre a felkockázott vöröshagymát. Közben vékony csíkokra szeleteld fel a zöldségeket. Ha kész a hagyma, akkor add hozzá a zöldségeket, szórd meg pirospaprikával, és lassú tűzön párold puhára. Igyekezz kerülni a sót!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Cukkinispagetti
Cukkinispagetti

A cukkinit spirálozóval spagettitészta alakúvá varázsoljuk. Serpenyőben a vajat felolvasztjuk és beleforgatjuk a tésztát. Fűszerezzük, és addig kevergetjük, amíg át nem forrósodot...

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldséges baconös tészta a sütőből
Zöldséges baconös tészta a sütőből

A bacont felszeleteljük és egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket is. Pár percig pirítjuk, nem kell teljesen átsüljenek. Közben a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Párolt mediterrán zöldségek
Párolt mediterrán zöldségek

A zöldségeket vágd fel vékony szeletekre, majd párold lefedve kevés vízzel és a fűszerekkel. Ha megpuhultak, pirítsd meg a zöldségeket kissé az olajon.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Parmigiana di melanzane (olasz rakott padlizsán)
Parmigiana di melanzane (olasz rakott padlizsán)

1. A padlizsánból egy éles késsel vágjatok hosszában kb. 4 mm vastag lapokat 2. A szeleteket rétegezzétek bele egy szűrőbe úgy, hogy minden réteget szórjatok meg durva szemű sóv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk