2-3 közepes sárgarépa
olívaolaj
póréhagyma
méz
babérlevél
1 kis doboz élőflórás, zsírszegény, natúr joghurt
bors
Aprítsd fel a póréhagymát, karikázd fel a sárgarépát. Az olajon forrósítsd fel a póréhagymát, 3 percig állandóan kevergetve párold, majd tedd bele a felkarikázott répát. Fűszerezd meg, és párold szinte teljesen puhára. Ezután engedd fel vízzel! Forrald fel, tedd bele a natúr joghurtot, majd turmixold össze pürévé.
A húst megmossuk, nem túl nagy kockákra vágjuk. A kétféle répát és a zellert megtisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk. A húst kb....
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és egy fazékban, a kissé megforrósított olajon 5-6 perc alatt kevergetve megfonnyasztjuk. Közben a répát és a gyökeret megtisztítjuk, fé...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA feldarabolt hagymákat vajon üvegesre pirítjuk, megszórjuk liszttel és még egy kicsit pirítjuk, majd felöntjük a húslevessel. Fűszerezzük (só, bors, reszelt szerecsendió – ha nem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű