2-3 közepes sárgarépa
olívaolaj
méz
babérlevél
1 kis doboz élőflórás, zsírszegény, natúr joghurt
bors
Karikázd fel a sárgarépát. Az olajat forrósítsd fel a póréhagymát, majd tedd bele a felkarikázott répát. Fűszerezd meg, és párold szinte teljesen puhára. Ezután engedd fel vízzel! Forrald fel, tedd bele a natúr joghurtot, majd turmixold össze pürévé.
elkészítés A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, ujjnyi csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Hámozza meg a hagymát és a burgonyát, tisztítsa meg a petrezselymet. Vágja fel valamennyi zöldséget – a hagymát és a petrezselymet apróra, a burgonyát kockára, a póréhagymát kar...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFelhevítjük az olajat, megpároljuk rajta a hagymát, megsózzuk. Közben hozzáadunk 1-2 evőkanál vizet, hogy gyorsabban puhuljon. Ráreszeljük a fokhagymát és további 1 percig keverge...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töknek kiszedni a magját és levágni a haját, majd apróbb kockákra feldarabolni. A hagymát, az almát, a krumplit szintén megpucolni és apróra felvágni. Egy edénybe beletenni a v...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű