3 dl 1,5%-os tej
5 evőkanál zabpehely
1 teáskanál folyékony édesítőszer vagy mézzel
A tejet felforraljuk, felfőzzük benne a zabpelyhet még jól besűrűsödik, belekeverjük az édesítőt és kis tálkákba mérjük. A tetejét meghintjük natúr kakaóporral és/vagy őrölt fahéjjal. Idény gyümölcs, diabetikus levkár is passzol hozzá.
Csoki mázat csurgatunk az édességünkre.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tészta alapanyagait egy tálba tesszük és összegyúrjuk. Amikor összeállt, két egyenlő részre osztjuk. Egy tepsi hátulját megkenjük vajjal, vastagabbra nyújtjuk rajta a tésztát és...
Elkészítési idő: 1,30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: Verjünk habot a tojás fehérjéből és a cukorból, majd egyenként adjuk hozzá a tojások sárgáját, a lisztet, a darált diót és a sütőport, majd óvatosan kavarjuk ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kókuszreszeléket összekeverjük a sűrített tejjel és a vaníliakivonattal. Sütőpapírral bélelt tepsibe elterítjük a kókuszos masszát, amit érdemes krumplinyomóval alaposan átnyomko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű