50 dkg zsírszegény túró
3 tojás
1 evőkanál édesítőpor
7 dkg zabkorpa
csipet só.
A tojások fehérjét felverem habbá és az összes többi hozzávalót beleöntöm, alaposan összekeverem. Hűtőben én 3 órát hagytam állni, forró, de nem nagyon lobogó vízben főztem ki a vizes kézzel formázott gombócokat. Édesítőszeres, fahéjas 12%-os tejföllel locsoltam meg.
1Előkészítünk, kivajazunk egy kb 17x25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű tepsit. Lasagne recept 2A munkát a hústöltelék elkészítésével fogjuk kezdeni. Először a fokhagymát, vörösh...
Elkészítési idő:1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. 2. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg el...
Elkészítési idő:A nudlit sós, forró vízben főzzük ki. A diót daráljuk le és keverjük össze a vaníliás cukorral, porcukorral. Vajon pirítsuk meg a nudlit és szórjuk meg a darált dióval.
Elkészítési idő: