1 nagy fej zeller zöldjével
1 nagy burgonya
1 kis doboz natúr, zsírszegény joghurt
bors
bio-Vegeta
késhegynyi szerecsendió
A zellert és a burgonyát kockázd fel. A zöldjével együtt tedd fel főni, és fűszerezd. Ha megpuhult, hagyd kihűlni, és vedd ki a zöldjét, ezután turmixold össze a joghurttal. Tedd bele a szerecsendiót, és melegítsd újra fel.
Először a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A zsenge csalánleveleket megmossuk és forró vízzel leforrázzuk. 2. A szalonnát kockára vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, a szalonnapörcöket tányérra szedjük, a zsír felét letöltjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit alaposan megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és feltesszük főni kb. 1 liter vízben. A fűszerekkel ízesítjük. Közben elkészítjük a rántást, a lisztet csomómentesre kever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat felaprítjuk, a laskagombát papírtörlővel letörölgetjük (ha kell, megmossuk és szárazra töröljük) és a keményebb részektől megszabadítjuk. A megtisztított gombát vékony...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű