3 nagyobb zeller
só
bors
friss petrezselyem
A zellert meghámozom, kockákra vágom, enyhén sós vízben megfőzöm.
A vizet leöntöm, hozzáteszem a többi összetevőt, botmixerrel pürésítem.
Nagyon jó krumplipüré alternatívájaként.
Mindent összekeverek egy tálba,és a végén belekeverem a tojáshabot, kikent és lisztezett bögrékbe teszem,és forrásban lévő vízbe állítva 30 percig főzöm fedő alatt. 4 nagyobb bögr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Amikor langyos, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat és fűszerezz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA Burgonyát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Kiolajozott tepsibe rétegezzük: Burgonya-kömény,só, bors-hagyma. Amíg el nem fogynak a hozzávalók. Minden réteget meglocsolunk...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA zsemlét felkockázzuk. Egy edényben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk rajta a zsemlekockákat. A megpirított zsemlét összedolgozzuk a zsírral, sóval, liszttel és annyi vízz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Nehéz