- 2 púpos bögre liszt
- 2 tojás
- 1 cs. sütőpor
- 280 g joghurt vagy tejföl
- 2-3 evők. cukor
A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje. Azért az első adag kisülése után ellenőrizzük a belsejét. Vágjuk ketté.
Elkészítés: Egy nagy lábasban a tejet a vízzel együtt feltesszük főni, beleszórjuk a zabpelyhet, a kókuszreszeléket, az édesítőt és a fehérjeport, felforraljuk, majd lassú tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejfölös krém előkészítése: Egy tágas keverőtálba mérjük a tejfölt, adjuk hozzá a kristálycukrot, vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét. Alaposan keverjük össze az össz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: A tejfölt kikeverjük a lekvárral. Egy szögletes tálat kirakunk kekszel, erre jön a lekváros krém fele, majd újabb adag keksz-krém, és végül keksz zárja a sort. Aki sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral, majd óvatosan belekeverjük a lisztet a sütőporral, a citromlét és a citrom héját. Ha szeretnéd még dúsítani, akkor lehet hozzá ten...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű