- 150 g tehéntúró,
- 150 ml kefir,
- 130 g eper,
- 15 g mazsola,
- 50 ml víz,
- 2 teáskanál porcukor,
A hozzávalókat tegyük egy tálba és robotgéppel pépesítsük. A krémet tegyük egy zárható műanyag dobozba és tegyük a mélyhűtőbe 3 órára. Néha keverjük meg. Amikor teljesen megdermedt, el is készült.
1. A tojássárgákat a mézzel és a vaníliás cukorral fehéredésig keverjük, ezután turmixgép poharába rakjuk. 2. Hozzáöntjük a tejet, megsózzuk és jó habosra keverjük. 3. A te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mentaleveleket leforrázom 1,5 dl vízzel, lefedem, állni hagyom 10 percet és leszűröm. Mikor kicsit kihűlt hozzáadom a mézet. A málnát aprítóban vagy turmix gépben pürésítem hoz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A gesztenyemasszát a cukorral habosra kavarjuk és fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt. 2. Addig kevergetjük, amíg csomómentes nem lesz. 3. Előveszünk egy edényt, ha (lehet j...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A görögdinnyét kimagozni, majd az összes alapanyagot összekeverni egy kézi mixer segítségével. 2. Egy fémtálat sütőpapírral kibélelek, és a fagylaltalapot ebbe töltöm bele....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz