- 150 g tehéntúró,
- 150 ml kefir,
- 130 g eper,
- 15 g mazsola,
- 50 ml víz,
- 2 teáskanál porcukor,
A hozzávalókat tegyük egy tálba és robotgéppel pépesítsük. A krémet tegyük egy zárható műanyag dobozba és tegyük a mélyhűtőbe 3 órára. Néha keverjük meg. Amikor teljesen megdermedt, el is készült.
Mix about 2 tablespoons of the milk with the cornstarch in a small bowl to make a smooth slurry. Whisk the cream cheese, peanut butter, and salt in a medium bowl until smooth. Fill...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csokoládét nagy lyukú reszelõn lereszeljük. 2. A tejet, a tejszínt, a vaníliás cukrot és a porcukrot beleöntjük a turmixgép poharába, majd jó habosra keverjük. 3. A fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzzel a fagyival sincs sok munka, leszámítva, hogy fagyasztani kell az egyes rétegeket külön. A mascarponés réteg hozzávalóit összeturmixolom, majd habverővel felhabosítom. Egy vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ostyasütővasat a gázon felmelegítjük. A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd mehet hozzá a tojásfehérje, végül a lágy vaj. A forró ostyasütőre teszünk kb. 1 teáskanál massz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű