- 150 g tehéntúró,
- 150 ml kefir,
- 130 g eper,
- 15 g mazsola,
- 50 ml víz,
- 2 teáskanál porcukor,
A hozzávalókat tegyük egy tálba és robotgéppel pépesítsük. A krémet tegyük egy zárható műanyag dobozba és tegyük a mélyhűtőbe 3 órára. Néha keverjük meg. Amikor teljesen megdermedt, el is készült.
Cukrott karamellizáljuk, ha kész hozzá adjuk a margarint elkeverjük, aztán apránként a tejszínt is belekeverjük, végén kap egy csipet sót.Hűtőben pihentetjük. 330 ml tejszín habbáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citrom levét kipréseljük, majd összekeverjük a cukorral, a reszelt citromhéjjal és a sóval. Beöntjük a turmixpohárba. Rátöltjük a kefirt, és habos, egynemű masszává keverjük. Ezu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A habtejszínt robotgéppel felverjük, közben hozzátesszük a cukrot. 2. Mikor már majdnem eléri a tejszínhab állagot, egy őzgerinc formába öntjük, és belepotyogtatjuk a gyümöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba kimérjük a málnát és a joghurtot, hozzáadjuk a lime héját és levét, valamint a cukrot, majd kézi mixerrel krémesítjük. Egy másik tálban habbá verjük a tejsz...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű