- 150 g tehéntúró,
- 150 ml kefir,
- 130 g eper,
- 15 g mazsola,
- 50 ml víz,
- 2 teáskanál porcukor,
A hozzávalókat tegyük egy tálba és robotgéppel pépesítsük. A krémet tegyük egy zárható műanyag dobozba és tegyük a mélyhűtőbe 3 órára. Néha keverjük meg. Amikor teljesen megdermedt, el is készült.
Összeturmixoljuk és 5 óra hűtés
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A tojássárgákat fehéredésig kevertem a cukorral. A pudingport simára kevertem a tejjel, majd a tojássárgához öntöttem. 2. Egy lábasban vizet forraltam, rátettem egy fémtálat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot alacsony lángon teljesen megolvasztjuk, akkor jó, ha szép, sötétbarna színe lesz. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a vajat, valamint a sót, majd a tűzhelyre visszat...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűKészítsünk elő egy olyan tálat/edényt, amit majd vízgőz fölé tudunk tenni. Egy nagy tálba tegyünk jeges vizet, hogy le tudjuk majd rögtön hűteni a krémet. Üssük bele a tojássárgák...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű