- tojásfehérje,
- ecet,
- porcukor,
1 db tojásfehérjéhez 10 dkg porcukor teszünk és gőz felett csípősre melegítjük. (azt jelenti, hogy ha beletesszük az ujjunkat, megcsípi a meleg) Ha levesszük a gőzről hozzákeverünk 1 kávéskanál ecetet. Kb. 10 percig jó keményre felverjük. Habzsákba tesszük és halmokat nyomunk belőle (színezzük).
Sütés: légkeverés 70 fok 2 óra.
A 2 csomag vaníliás pudinporhoz hozzáadjuk az 5 evőkanál cukrot, és 900 ml tejjel pudingot főzünk. Ha elkészült, többször megkeverve kihűtjük. A tésztához kettéválasztjuk a tojáso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a csokit lereszeljük, a diót ledaráljuk. A kész habba beleforgatjuk a csokit, cukrot, darált diót, fahéjat, majd a masszát 2 órára,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hámozott, félbe vágott körtének vágjuk ki úgy a magházát, hogy a szára megmaradjon. Egy kanállal nagyobbítsuk meg az üreget, a kikapart körtét tegyük félre a töltelékhez. Kenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból a tojást, a cukrokat, a vajat kikeverjük a robotgéppel, majd a lisztbe keverjük a kakaót, és sütőport, aztán hozzáöntjük a tojásos keverékhez, és a géppel jó...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű