- tojásfehérje,
- ecet,
- porcukor,
1 db tojásfehérjéhez 10 dkg porcukor teszünk és gőz felett csípősre melegítjük. (azt jelenti, hogy ha beletesszük az ujjunkat, megcsípi a meleg) Ha levesszük a gőzről hozzákeverünk 1 kávéskanál ecetet. Kb. 10 percig jó keményre felverjük. Habzsákba tesszük és halmokat nyomunk belőle (színezzük).
Sütés: légkeverés 70 fok 2 óra.
30 dkg étcsoki, legalább 60%-os, vagy még magasabb kakaótartalmú 12 dkg vaj vagy kókuszzsír 12 dkg mogyoróvaj – amit előállíthatunk házilag is 12 dkg méz 12 dkg zabpehely (a du...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése A tésztához habosra keverünk 4 tojássárgáját , 1 egész tojást , porcukrot és a vizet. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport, az olajt, és a sütőport, majd megsütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejet és az olajat, beleforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlangymeleg sütő
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű