menu

Családireceptkönyv.hu

Körtével, libamájjal töltött csirkemell, tócsnival


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- csirkemell
- só
- bors
- körte
- citromlé
- libamáj
- vaj
- kakukkfű
- száraz fehérbor

Elkészítés:


A csirkemellfiléket kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A körtét meghámozzuk, apró darabokra vágjuk és lecsepegtetjük egy kevés citromlével. A libamájat szintén apró darabokra vágjuk, a vajjal megsütjük. Sózzuk, borsozzuk és megszórom a kakukkfűvel. A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, ráteszek kevés vajat, bort, és kiolajozott tűzálló edényben, először fólia alatt, majd a nélkül pirosra sütjük. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük, megsózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a tojásokat meg a lisztet. A sütéshez egy nagyobb serpenyőben kb. 2 cm olajat öntünk és pogácsa alakúra megformázva kisütjük a tócsnit.

Körtével, libamájjal töltött csirkemell, tócsnival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Alexandra
Pulyka torta
Pulyka torta

A pulyka mellett ki kell klopfolni, tojásba forgatni. Kerek jénai tálba: (a tálat margarinozni), 1 sor bacon, 1 sor pulyka mell, 1 sor sonkát rakni, rá reszelt sajt, s így tovább...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Nehéz
share
Csirkecomb - Töltött csirkecomb
Csirkecomb - Töltött csirkecomb

1. A konyhakészre előállított csirkecomboknak a bőrét fakanál nyelével óvatosan elválasztjuk a húsától. 2. Elkészítjük a tölteléket: fél fej apróra vágott hagymát olajban megpá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csirkemell - Rántott csirkemell sajttal baconnel
Csirkemell - Rántott csirkemell sajttal baconnel

1. A csirkemellet 12 szeletre felvágjuk megkenjük a fokhagyma krémmel, majd a fűszereket rászórjuk. Kicsit hagyjuk pihenni, hogy a fűszerek átjárják a húst. 2. A bacont és a sa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar HAGYMÁS-MAJORANNÁS CSIRKEMÁJ
HAGYMÁS-MAJORANNÁS CSIRKEMÁJ

A hagymát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, majd elrendezzük rajta a hagymaszeleteket, kissé megdinszteljük, majd ráfektetjük a májat, ráöntünk fél poh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk