- 80 dkg libamáj,
- 30 dkg aszalt szilva,
- 15 szelet baconszalonna,
- 1 liter étolaj,
- Kalács,
A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a begöngyölt libamájat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük pirosra.
1. lépés Kevés olajon pároljuk meg az összevágott zöldségeket, és a zöldborsót.. 2. lépés 3-5 perc után szórjuk rá a lisztet, keverjük el, majd öntsük fel bő 1 liter vízzel....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűhúst zsírszalonnával 6 lyukú darálón ledarálni , marhahúst apró lyukú darálóval darálni , marhahúst leírt víz mennyiségével botturmixal fényes krémesre turmixolni 2, 3 dkg túrista...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk. A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk, a káposzta leveleit megmossuk és felcsíkozzuk. A zsírt megolvasztjuk, és rádobjuk a finomra vágott hagymát. Kettőt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA szárított, felaprított chilit és a vékonyan felszeletelt fokhagymát kevés olajon magas falú serpenyőben dinsztelni kezdjük kislángon. Amikor épp csak meleg az olaj, érezzük az ar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű