- 80 dkg libamáj,
- 30 dkg aszalt szilva,
- 15 szelet baconszalonna,
- 1 liter étolaj,
- Kalács,
A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a begöngyölt libamájat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük pirosra.
A petrezselymet és a snidlinget aprítsuk össze, a fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. Keverjük bele őket a krémsajtba a fűszerpaprikával és a borssal együtt. A tortillalapoka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 tojást, sót, 15 dk lisztet 2dl tejjel palacsintatésztává dolgozunk ki. 1 kanál rumot adunk hozzá. 25 dk zsírt jól megforrósítunk, felemártjuk az üres sütőket, kiizzítjuk, majd be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőztem, meghámoztam, villával összetörtem. Nem turmixoltam, mert úgy szeretem, ha kicsit darabos. Hozzáreszeltem egy jó nagy cikk fokhagymát, megszórtam kis sóval, kicsit füstöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű