menu

Családireceptkönyv.hu

Libamáj, baconszalonnába tekerve


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 80 dkg libamáj,
- 30 dkg aszalt szilva,
- 15 szelet baconszalonna,
- 1 liter étolaj,
- Kalács,

Elkészítés:


A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a begöngyölt libamájat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük pirosra.

Libamáj, baconszalonnába tekerve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Sajtgolyó villámgyorsan
Sajtgolyó villámgyorsan

A vizet összekeverjük a vajjal és a sóval. Felforraljuk, majd belefőzzük a lisztet. Ha kicsit kihűlt, belereszeljük a sajtot és hozzáadjuk a tojást. Vizes kézzel kis golyókat form...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hédi
Franciasaláta gyorsan.(2)
Franciasaláta gyorsan.(2)

Elkészítés: Egy lábosban felteszünk vizet forrni, megsózzuk, amikor felforrt, beleöntjük a mélyhűtött zöldséget, és puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Amíg a zölds...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Sajtos mártogatós tortillához
Sajtos mártogatós tortillához

A vajat felolvasztjuk, és rányomjuk a 2 nyomós sajtot. Elkeverjük, és belereszeljük a cheddart és a trappista sajtot is. Beleöntjük a 0,5 dl főzőtejszínt, és 1 ek...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Libamáj hidegen
Libamáj hidegen

A májat megmossuk, és sóval, borssal bedörzsöljük. Egy literes, csatos (nem csavaros) fedelű üvegbe csúsztatjuk. (Ha egészben nem férne bele, két darabba vágjuk.) Az üveget lezárva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk