- 80 dkg libamáj,
- 30 dkg aszalt szilva,
- 15 szelet baconszalonna,
- 1 liter étolaj,
- Kalács,
A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a begöngyölt libamájat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük pirosra.
Kartoffeln schälen und im gesalzenen Wasser in 20 - 25 Minuten gar kochen. Zwiebel ebenso schälen und fein würfeln. Champignons putzen und in Scheiben schneiden. Petersilie fein...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA libamájat egy centis kockákra vágjuk, beletesszük egy tálba, majd hozzáadjuk a tejszínt, a zselatint, a fűszereket, a bort és a konyakot. Ezeket összekeverjük, és egy alufóliával...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes80 dkg csirkemellfilé darálva+ 10 dkg füstölt szalonna szintén darálva.ezt összeforgatod fűszerezed.só,bors,fokhagyma,pici delikát.jól össze dolgozod. Lehet bele tenni apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 l tejet felfőzünk, s lassan folytonos keverés közben 1/2 kg liszet teszünk hozzá s ha szép sima kihűtjük s 2 egész tojást XXXXXát keverünk hozzá. Sós vízben kanállal galuskákat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű