- 80 dkg libamáj,
- 30 dkg aszalt szilva,
- 15 szelet baconszalonna,
- 1 liter étolaj,
- Kalács,
A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a begöngyölt libamájat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük pirosra.
A nyers csirkemellet felkockáztam, aprítóba tettem. Hozzátettem a házi füstölt szalonnát és pépesítettem. Belereszeltem a sajtot, sóztam, borsoztam, tettem bele egy gerezd fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd lereszeljük. Összekeverjük a vajjal, megsózzuk, megborsozzuk és hozzáadjuk a mustárt. A sajtot kettévágjuk, és nylonzacskóban forrásban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pagoda karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. Enyhén sós vízben roppanósra főzzük. Egy serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a leszűrt pagodát. Hozzáadjuk a tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz almát és a sajtot kockákra vágjuk, a tökmagot lepirítjuk és az egészet összekeverjük ízlés szerint megsózzuk, meglocsoljuk tökmagolajjal és már ehetjük is:)
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű