- 3 dl frissen facsart narancslé
- 1 narancs reszelve héja
- 7 dkg cukor
- 1 evők. étkezési keményítő
A narancslét a cukorral elkeverjük, felforraljuk, beleszórjuk a reszelt narancshéjat.
A keményítőt nagyon kevés hidegvízben feloldjuk, a cukros narancsléhez adjuk, és besűrítjük.
A vízben a cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel, citromlével, szirupot főzünk. Ezután beletesszük a gyümölcsöket és azzal is forraljuk egy kicsi. A lisztből csomómentes habarást kés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKesutejföl (paleo) Már rég megszoktam, hogy tejföl nélkül készítem el az ételeket, de vannak olyan fogások, amik nem nélkülözhetik azt, (pl majonéz). Kesuból jó tejfölhe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát felszeleteljük, és egy extra forró serpenyőben kb. 5 perc alatt előpirítjuk az olajon. A sajtot lereszeljük, a sonkát tetszőlegesen felvágjuk. Enyhén lisztezett felületen...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖntsük egybe a hozzávalókat egy jól záródó befőttesüvegben, és rázzuk fel jó alaposan, vagy egy tálban is kikeverhetjük habverővel, amíg szépen össze nem áll. Mártsunk bele egy sal...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű