- burgonya
- sonka, szalámi
- paradicsomszósz
- mozzarella
- tojás
- vaj v. olaj
- só
- bors
A burgonyákat alaposan megmosom és nagyon vékonyra szeletelem. A serpenyőbe a vajat megmelegítem és a vékony burgonyakarikákat leterítem. Erre teszem a paradicsom vagy pizzaszószt, feltétnek a sonkát, szalámit, mozzarella sajtot a szélén körberakom és a közepébe ütöm a tojást. Fűszerekkel ízesítem. Letakarom a fedővel és akkor van kész, ha a burgonya az alján szépen megpirult.
Aprítsuk fel a csokoládét. Olvasszuk fel a tejjel és vízzel, kis lángon (gőz fölött még biztosabb). Adjuk hozzá az átszitált kakaóport, fahéjat és chillit, majd jól keverjük el....
Elkészítési idő:40 g zabpelyhet kétszeres mennyiségű vízzel 2 percre mikróba tettem, kis édesítőt, vaníliás fehérjeport és fagyasztott meggyet (100 g) tettem bele. Egy keverés után a forró kása fe...
Elkészítési idő:öltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem z...
Elkészítési idő: