- 2 db camembert,
- 2 marék dió,
- 1 db körte,
- 2 ek méz,
- só, bors,
- szárított kakukkfű,
- morzsolt rozmaring,
- 1 dl fehérbor,
A sajtokat 1-1 darab sütőpapírból gyűrt kis “fészekbe” ültetjük, körbe rakjuk a kockázott körtével, szeletelt bagettel. Őrlünk rá egy kevés borsot, szárított zöldfűszereket és meglocsoljuk pár csepp fehérborral, olívaolajjal, mézzel, megszórjuk a durvára vágott dióval. Az egészet.180 fokos sütőben 15 percig sütjük.
10 dk vajjal 15 dk lisztből 1 tojás sárgájával annyi tejfellel, hgoy pogácsa keménységű tésztát kapjunk, tésztát készítünk. Apró kolbászokat v. virslit vízben megfőzünk és kihűtjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA medvehagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a 2 tojást, és botmixerrel pépesítjük. Hozzáöntjük a tejet, olajat, lisztet, sót, és a szódabikarbonát. Folyamatos keverés közben az ásván...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojás sárgáját, 2 dl tejfelt, 4 evőkanál lisztet, sót, hogy jó sós legyen, lekavarunk, hozzáadjuk a 4 tojás kemény habját és jól kivajazott formában 1h-n át gőzben főzzük. Tálalá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtot, cottage cheese-zel és zúzott fokhagymával alaposan elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Hűtőbe tesszük 30 perce, hogy összeérje...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű