tojás
20 dkg darálthús
tejfel
só
bors
A kisütött tükörtojásból kiszedjük a sárgáját, 20 dk. párolt darált hússal keverjük, sózzuk, borsozzuk. 1-2 kanál tejfelt adunk hozzá. A tölteléket betöltjük a tojásba. Zsírral kikent tűzálló lábasba rakjuk, 2dl tejfellel meglocsoljuk a tetejét. Sütőben hirtelen átsütjük, párolt rizzsel tálaljuk.
A szárított, felaprított chilit és a vékonyan felszeletelt fokhagymát kevés olajon magas falú serpenyőben dinsztelni kezdjük kislángon. Amikor épp csak meleg az olaj, érezzük az ar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát és a sajtot kockákra vágjuk, a tökmagot lepirítjuk és az egészet összekeverjük ízlés szerint megsózzuk, meglocsoljuk tökmagolajjal és már ehetjük is:)
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. lépés Kevés olajon pároljuk meg az összevágott zöldségeket, és a zöldborsót.. 2. lépés 3-5 perc után szórjuk rá a lisztet, keverjük el, majd öntsük fel bő 1 liter vízzel....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Melegen meghámozzuk, majd ha kihűlt, karikára vágjuk. A szardellafilét a borra, ecettel és az olajjal összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a bu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű