tojás
20 dkg darálthús
tejfel
só
bors
A kisütött tükörtojásból kiszedjük a sárgáját, 20 dk. párolt darált hússal keverjük, sózzuk, borsozzuk. 1-2 kanál tejfelt adunk hozzá. A tölteléket betöltjük a tojásba. Zsírral kikent tűzálló lábasba rakjuk, 2dl tejfellel meglocsoljuk a tetejét. Sütőben hirtelen átsütjük, párolt rizzsel tálaljuk.
1 tojást, sót, 15 dk lisztet 2dl tejjel palacsintatésztává dolgozunk ki. 1 kanál rumot adunk hozzá. 25 dk zsírt jól megforrósítunk, felemártjuk az üres sütőket, kiizzítjuk, majd be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajthoz: A camembert-t vágjuk 4 felé. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze. Először a lisztben forgassuk meg....
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: Könnyű8 keménytojást felszeletelünk. 3 dk. liszt és 3 dk. vajból világos rántást készítünk, 3dl tejjel feleresztve felforraljuk. Hozzáadjuk a tojásszeleteket, 1 kanál zsemlyemorzsát, sót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom. Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű