- 4 burgonya,
- só,
- bors,
- fokhagyma,
-1 tojás,
- liszt,
- petrezselyem,
- majoranna,
Miután a burgonyát meghámoztuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a hozzávalókat. A szokásos módon serpenyőben vagy kiolajozott tepsiben pirosra sütjük.
1. Elkészítjük a párolt rizst, és mielőtt elzárjuk alatta a gázt, tegyünk hozzá ½ doboz kukoricakonzervet. 2. Amíg a rizs melegen áll, a kukorica is átmelegszik. 3. Tálalás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat meghámozzuk, megmossuk, majd a reszelő kisebbik lukú felén lereszeljük Hozzáadjuk a lisztet (a burgonyától függ, mennyi levet enged, mennyi lisztet vesz fel), a to...
Elkészítési idő: kb. 40 perc Nehézség: KönnyűAz összetevőkből készíts laza szerkezetű tésztát. Forrásban lévő sós vízbe szaggasd a nokedlit, amikor feljön a víz tetejére, szűrőkanállal szedd ki. Hideg vízzel öblítsd le, így...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A zöldséget sós, ételízesítős vízben megfőzzük, majd kihűtjük. 2. A tojást elkeverjük a sóval, borssal, fokhagymával. 3. Beletesszük a tejfölt, a lisztet, majd a tejjel csomó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű