A piskótához
40 g búzaliszt
3 db tojás
35 g kristálycukor
3 g sütőpor
10 ml étolaj
Rétegezni
460 g barack konzerv
A krémhez
400 ml barack konzerv leve
80 g pudingpor (vaníliás)
250 g tehéntúró
50 g kristálycukor
500 ml tej
Egy tortaforma alját kibélelünk sütőpapírral. Vékonyan beleszeleteljük a barack konzervet. A vaníliás pudingport elkeverem 2 dl tejjel, a maradékot és a konzerv levét felforralom, majd megfőzöm benne a pudingot, végül beleteszem a cukor és a túrót, majd alaposan elkeverem. Ráöntöm még melegen a barackra. A tojásból, lisztből, sütőporból piskótát keverünk, A lisztet összekeverjük a sütőporral, a tojások fehérjét, és sárgáját szétválasztjuk A tojás fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük.Hozzákeverjük a tojások sárgáját. Hozzáöntjük az olajat, és a sütőporral korábban összekevert lisztet. A piskótatésztát a tortaformába, a pudingos rétegre öntjük. 180 C fokon 40 perc alatt, légkeverés nélkül megsütjük
A tojásokat kikavarjuk a cukorral meg a mézzel, majd végül a margarinnal. A szódabikarbónát összekeverjük a liszttel, hozzáadjuk a tojásos masszához és a tejjel csomómentesre kavar...
Elkészítési idő: 1-1,5 óraA hozzávalókat keverni. Formázható masszát kapunk, ha mégsem, nyugodtan sürithetjük liszttel és reszelékkel vagy higithatjuk olajjal és vizzel. Nem egy tojásos massza, de szépen fo...
Elkészítési idő: