A piskótához
40 g búzaliszt
3 db tojás
35 g kristálycukor
3 g sütőpor
10 ml étolaj
Rétegezni
460 g barack konzerv
A krémhez
400 ml barack konzerv leve
80 g pudingpor (vaníliás)
250 g tehéntúró
50 g kristálycukor
500 ml tej
Egy tortaforma alját kibélelünk sütőpapírral. Vékonyan beleszeleteljük a barack konzervet. A vaníliás pudingport elkeverem 2 dl tejjel, a maradékot és a konzerv levét felforralom, majd megfőzöm benne a pudingot, végül beleteszem a cukor és a túrót, majd alaposan elkeverem. Ráöntöm még melegen a barackra. A tojásból, lisztből, sütőporból piskótát keverünk, A lisztet összekeverjük a sütőporral, a tojások fehérjét, és sárgáját szétválasztjuk A tojás fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük.Hozzákeverjük a tojások sárgáját. Hozzáöntjük az olajat, és a sütőporral korábban összekevert lisztet. A piskótatésztát a tortaformába, a pudingos rétegre öntjük. 180 C fokon 40 perc alatt, légkeverés nélkül megsütjük
A tojást a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a cukrot, a tejet és a sütőporral vegyített lisztet. Szórd bele az apróra tördelt étcsokit, majd tedd a muffin sütőbe és 15 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Összegyúrni, fél órát kell hagyni pihenni. 2. 2 felé osztani a tésztát és tepsi nagyságúra (nagyobb fajta tepsi, mert különben túl vastag lesz a tészta) kinyújtani. 3. V...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. 2. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy mikró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne az élesztőt és a cukrot. A lisztet a sóval egy nagy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a tejes keveréket és a tojások sárgáit is. Elkeverjük, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz