A piskótához
40 g búzaliszt
3 db tojás
35 g kristálycukor
3 g sütőpor
10 ml étolaj
Rétegezni
460 g barack konzerv
A krémhez
400 ml barack konzerv leve
80 g pudingpor (vaníliás)
250 g tehéntúró
50 g kristálycukor
500 ml tej
Egy tortaforma alját kibélelünk sütőpapírral. Vékonyan beleszeleteljük a barack konzervet. A vaníliás pudingport elkeverem 2 dl tejjel, a maradékot és a konzerv levét felforralom, majd megfőzöm benne a pudingot, végül beleteszem a cukor és a túrót, majd alaposan elkeverem. Ráöntöm még melegen a barackra. A tojásból, lisztből, sütőporból piskótát keverünk, A lisztet összekeverjük a sütőporral, a tojások fehérjét, és sárgáját szétválasztjuk A tojás fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük.Hozzákeverjük a tojások sárgáját. Hozzáöntjük az olajat, és a sütőporral korábban összekevert lisztet. A piskótatésztát a tortaformába, a pudingos rétegre öntjük. 180 C fokon 40 perc alatt, légkeverés nélkül megsütjük
1. A tojásokat kettéválasztjuk. 2. A sárgáját, a cukrot, a sütőporral elkevert lisztet és a vizet egy műanyagtálba tesszük és egy fakanállal csomómentesre keverjük. Jó sűrű masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAUG 21 Szilvás cobbler Ez a sütemény amerikai eredete ellenére sem tartozik a túlzottan édesek közé. Az alja karamellizálódott gyümölcsréteg, amelyet kekszhez hasonló, kívül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat elkeverjük és a vajat elmorzsoljuk benne. Hozzáöntjük a vaníliát, a felvert tojást és most már fakanál segítségével alaposan kikeverjük. A masszát habzsákba...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: Könnyű