A lisztet, sót, sütőport a tejjel és a tojások sárgájával csomómentesre keverjük egy kézi mixerrel. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, s beleforgatjuk a masszába. Közepes hő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a sajt felét a tésztába tesszük, majd a sóval és a tejföllel jól összedolgozzuk. A tésztát kinyújtjuk kb. 3-4 mm vastagra, megkenjük tojássárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscsülköt alaposan megtisztítjuk, majd ételízesítő porral és fokhagymával ízesített sós vízben lassú tűzön puhára főzzük. A puha csülköket félbevágva tűzálló tálba fektetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott hagymákat vágd félkarikára és vajon fonnyaszd meg, ha már üveges szórd meg kevés liszttel és pirítsd még két-három percig, majd öntsd fel a húslevessel sózd, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPirított kenyér kockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kábé másfél centiméteres kockákra a késlapjával vagy fokhagymanyomóval préseljük össze a két nagy gerezd fokhagymát. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű