6 tojásból piskóta
lekvár
1 nagy joghurt
5 dl Hulala tejszín
1 cs zselatin
1 cs. habfixáló
20 dkg cukor
gyümölcs (én őszibarack konzervet használtam)
A piskótát megsütöm, feltekerem, majd megkenem lekvárral.
A zselatint másfél dl vízzel elkészítem, ha langyosra hűlt, hozzáadom a joghurtot és a cukrot. A tejszínhabot felverem a habfixálóval. Összekeverem a joghurttal és belekockázom a gyümölcsöt.
A piskótatekercset vékony szeletekre vágom. Egy tálat kibélelek folpackkal, és körbe kirakom a tekercsekkel. Nem baj, ha egymást fedik. Beleöntöm a krémet és az alját is kirakom piskótával.
Egy éjszakát pihentetem, majd a folpack segítségével kiborítom egy tányérra.
Elkészítés A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesz...
Elkészítési idő:A mascarponét összedolgozzuk a cukorral és a vaníliás cukorral, közben a habot felverjük, hozzáadjuk a habfixet. A mascarponés krémet belekeverjük és egy sütőformába simítjuk az eg...
Elkészítési idő:A tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra...
Elkészítési idő: