1 kg sertéshús, 1 fej hagyma, 1 leveskocka, 3 dl forró víz, csili, tárkony, só, bors, 1 ek liszt
A hagymát felkockázom és kevés zsírban megpirítom. Felvágom a húst kockára vagy vékony szeletekre. Hozzáaom a hagymához és fehéredésig pirítom. Sóval, borssal, 1 kk csiliporral és 1 kk tárkonnyal ízesítem.
3 dl forró vízben feloldom a leveskockát, majd elkeverek benne 1 ek lisztet. Ha elkeveredett, ráöntöm a húsra és készre főzöm. Főtt rizzsel és sült krumplival vegyesen tálalom.
A fűszerezést ízlés szeint variálhatjuk. Ennyi csilitől nem csíp, csak kap egy kis pikáns mellékízt.
Egy nagy lábosba helyezzük bele a csülköt, és dobáljuk rá az újhagymát, hagymát, sárgarépát és a fokhagyma-gerezdeket. Majd szórjuk rá az egész fekete borsot, babérlevelet, és sózz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és grillfűszerrel megszórjuk. A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPreheat oven to 300 degrees f. (150C) Peel off tough membrane that covers the bony side of the ribs. Mix together the sugar and spices to make the rub. Apply rub to ribs on all...
Elkészítési idő: 3 ora 15 perc Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk. Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű