1 evőkanál olaj
500 g kockára vágott marhahús
400g kockára vágott sárgarépa
1 kockára vágott hagyma
1 evőkanál paradicsompüré
3 ek Curry
500 ml húsleves
250 g borsó
Só, bors
1 cs leveles tészta
1 felvert tojás
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a felaprított marhahúst. Sütjük, amíg sötétbarna lesz.
Akkor adjuk hozzá a sárgarépát, a hagymát, a paradicsompürét és a curryt, és pirítsuk össze. Fedő alatt főzzük egy órát. Amikor a hús már puha, Ezután adjuk hozzá a borsót, sózzuk, borsozzuk meg.
Egy réteg tésztát helyezzünk a piteforma aljába és szurkáljuk meg villával.
A második rész a tésztára szúrjunk három lyukat valami formával. A kivágott tésztát helyezzük a tésztára dekorációnak. A két tésztaréteget nyomkodjuk össze a szélén
.Kenjük le a tetejét jással és süssüks 180 ° C-on 25 percig.
http://www.leckerschmecker.me/pikante-fuellung/
A marhabélszínt egy éles késsel darált hús finomságúra aprítjuk. (Ha nem akarunk vesződni, nyugodtan le is darálhatjuk.) A shallot hagymát finomra vágjuk, és egy nagy csipet sóval...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KözepesFelmelegítjük a lábost, beleöntjük az olajat, majd hozzáadjuk a felkockázott hagymát és üvegesre dincteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, egy pár percig pirítjuk, majd levessz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahúsról levagdosom a hártyát és inakat, csíkokra vágom és ledarálom.A sertéstarját kicsontozom, felcsíkozom, ledarálom. A bárányhúst (oldalas) kicsontozom, lehártyázom, dara...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és felkockázzuk, majd átkenjük a sóval és a borssal, zúzott fokhagymával, ráöntjük a citromlét és fél órán át állni hagyjuk. Közben az olajat felforrósítjuk és bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes