1 evőkanál olaj
500 g kockára vágott marhahús
400g kockára vágott sárgarépa
1 kockára vágott hagyma
1 evőkanál paradicsompüré
3 ek Curry
500 ml húsleves
250 g borsó
Só, bors
1 cs leveles tészta
1 felvert tojás
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a felaprított marhahúst. Sütjük, amíg sötétbarna lesz.
Akkor adjuk hozzá a sárgarépát, a hagymát, a paradicsompürét és a curryt, és pirítsuk össze. Fedő alatt főzzük egy órát. Amikor a hús már puha, Ezután adjuk hozzá a borsót, sózzuk, borsozzuk meg.
Egy réteg tésztát helyezzünk a piteforma aljába és szurkáljuk meg villával.
A második rész a tésztára szúrjunk három lyukat valami formával. A kivágott tésztát helyezzük a tésztára dekorációnak. A két tésztaréteget nyomkodjuk össze a szélén
.Kenjük le a tetejét jással és süssüks 180 ° C-on 25 percig.
A marhahúst és a sertés húst le daráljuk, hozzá daráljuk a cikekre vágott vöröshagymát,hozzá adjuk a zuzott foghagymát, ízesitjük só,bors és woschester szószt össze vágjuk appróra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHúsgolyó: A darált húsokkal kezdünk, tegyük őket egy tálba, és jó alaposan fűszerezzük sóval, borssal, köménymaggal és a kapor felével, amit apróra vágva adunk a darált húshoz....
Elkészítési idő: 5+30 perc Nehézség: KönnyűTepsibe tesszük a marha- vagy borjúhúst, és 230 °C-ra előmelegített sütőben 40 perc alatt megpirítjuk. Félidőben hozzáadjuk a vöröshagymát, az apróra vágott sárgarépát, póréhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fűszerkeverékhez összekeverjük az összes fűszert, a fokhagymát belereszeljük. 2. A fűszeres öntethez a vajat megolvasztjuk, beletesszük a lisztet, és 1-2 percig főzzük kis lá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes