Családireceptkönyv.hu

Pitébe töltött marharagu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 evőkanál olaj
500 g kockára vágott marhahús
400g kockára vágott sárgarépa
1 kockára vágott hagyma
1 evőkanál paradicsompüré
3 ek Curry
500 ml húsleves
250 g borsó
Só, bors
1 cs leveles tészta
1 felvert tojás

Elkészítés:


Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a felaprított marhahúst. Sütjük, amíg sötétbarna lesz.
Akkor adjuk hozzá a sárgarépát, a hagymát, a paradicsompürét és a curryt, és pirítsuk össze. Fedő alatt főzzük egy órát. Amikor a hús már puha, Ezután adjuk hozzá a borsót, sózzuk, borsozzuk meg.
Egy réteg tésztát helyezzünk a piteforma aljába és szurkáljuk meg villával.
A második rész a tésztára szúrjunk három lyukat valami formával. A kivágott tésztát helyezzük a tésztára dekorációnak. A két tésztaréteget nyomkodjuk össze a szélén
.Kenjük le a tetejét jással és süssüks 180 ° C-on 25 percig.

Trükkök, tippek, praktikák:


Pitébe töltött marharagu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
borjúpaprikás
borjúpaprikás

Egy lábasban felhevítjük az olajat, beledobjuk a finomra vágott hagymát, üvegesre pároljuk, majd aranyszínűre pirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apró kockára vágott p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Vadasmarha
Vadasmarha

Elkészítés: A vékonyra szeletelt húsok mindkét oldalát kevés olajon átsütjük, majd kiszedjük egy tálra. Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük az össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Vadas marhaszelet Lajos Mari  szerint
Vadas marhaszelet Lajos Mari szerint

1. A zöldséget, hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprózzuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, felszeleteljük, a hússzeletek hártyával borított szegélyét 3-4 helyen beva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jolánka
Muszaka 3. - padlizsános
Muszaka 3. - padlizsános

A padlizsánok két végét levágjuk, csíkosra meghámozzuk, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és fél órára sós, citromos vízbe tesszük. A vajban megpirítjuk a fokhagymát, a vöröshagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk