85 dkg marhahús, (bélszín, vagy fehér pecsenye) kétszer ledarálva
2 db tojás sárgája
4 gerezd fokhagyma
2 db hagyma (közepes)
2-3 teáskanál bors
2 teáskanál só
4 teáskanál paprika
6 teáskanál vajkrém
6 teáskanál mustár
6 teáskanál ketchup
Pácolás, bekeverés előtt 3-4 nappal.
Javasolt pác: só, hagyma, szemes bors, babérlevél, mustár, olaj. Az olaj a húst lepje el.
A cukkinit megmossuk, előbb keresztben, majd hosszában félbevágjuk. A széleit kiegyenlítjük, a leesett cukkinit apróra vágjuk. Kivájjuk a közepét, kis csónakokat készítünk. A csóna...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát összedaraboljuk, belehelyezzük egy felhevített edénybe. Az apróra összedarabolt hagymát a megpirított szalonnára helyezzük. Egy húsdarálóval ledaráljuk a húst és a zöld...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. Felmelegítem a fazekat először, utána rakom bele a kb 1 evőkanál zsírt. Belerakom a húsokat, barna színűre pirítom, majd kiveszem. 2 Ha kell még rakok egy kis zsírt a fazékba,...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: NehézA húst hosszában csíkokra, majd 2 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és vékony gerezdekre szeljük. A fokhagymát felaprítjuk. A cukrot az olajon megolv...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes