85 dkg marhahús, (bélszín, vagy fehér pecsenye) kétszer ledarálva
2 db tojás sárgája
4 gerezd fokhagyma
2 db hagyma (közepes)
2-3 teáskanál bors
2 teáskanál só
4 teáskanál paprika
6 teáskanál vajkrém
6 teáskanál mustár
6 teáskanál ketchup
Pácolás, bekeverés előtt 3-4 nappal.
Javasolt pác: só, hagyma, szemes bors, babérlevél, mustár, olaj. Az olaj a húst lepje el.
1. Személyenként fél vöröshagymát apróra vágunk, zsírban megpároljuk és hozzátesszük a metéltre vágott húst. 2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük kevés apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát félkarikára vágjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott répát, és pici sóval ízesítjük. Az egészet lepirítjuk egy kevés olajon. A paprikákat is felcsíkozzuk, és beletesszük. Kic...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA leveshúst csíkokra vágom. Az apróra vágott hagymát libazsíron megdinsztelem, beledobom a húst,megszórom édes nemes pirospaprikával, összekevergetem. Felöntöm egy kis húslevessel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA makarónit a szokásos módon megfőzöm, azaz bő sós vízben. A vöröshagymát megtisztítom és nagyon finomra aprítom. A megmosott és letisztított gombát és a főtt sonkát feldarabolom,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű