Családireceptkönyv.hu

TATÁRBIFSZTEK


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


85 dkg marhahús, (bélszín, vagy fehér pecsenye) kétszer ledarálva
2 db tojás sárgája
4 gerezd fokhagyma
2 db hagyma (közepes)
2-3 teáskanál bors
2 teáskanál só
4 teáskanál paprika
6 teáskanál vajkrém
6 teáskanál mustár
6 teáskanál ketchup

Elkészítés:


Pácolás, bekeverés előtt 3-4 nappal.

Javasolt pác: só, hagyma, szemes bors, babérlevél, mustár, olaj. Az olaj a húst lepje el.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Marhahúsleves
Marhahúsleves

Nálunk nagyon nagy kedvenc a marhahúsleves, mert akár két fogásos ebédet is varázsolhatunk belőle. Bármilyen finom szósszal, és egy kis burgonyával tálalhatjuk a benne főtt marhahú...

Elkészítési idő: 2 és fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Virsli házilag
Virsli házilag

A húst és a fehér szalonnát apróra ledaráljuk. Ezután bot mixerrel pépesítjük, majd belekeverjük a sót és a borsot, mellyel jól összedolgozzuk. A fokhagymát összetörjük és beletes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Vadas marhaszelet Lajos Mari  szerint
Vadas marhaszelet Lajos Mari szerint

1. A zöldséget, hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprózzuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, felszeleteljük, a hússzeletek hártyával borított szegélyét 3-4 helyen beva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Péter
Hamburger-húspogácsa
Hamburger-húspogácsa

Ha nem kapunk zsíros marhahúst, akkor daráljunk a húshoz egy kis szalonnát, kb 6: 1 arányban. A darált húsból készítsünk 12-13 dkg-os pogácsákat, ezek lehetnek kisebb átmérőjű és v...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk