Tészta: 25 dkg liszt
12,5 dkg margarin
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál sütőpor
Massza: 20 dkg trappista sajt
12,5 dkg margarin
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál piros csemege őrölt paprika
A tésztát kettéveszem, kinyújtom, majd belekenem a massza felét. Tetszőlegesen vagy csigaként, vagy két oldalára pillangóként feltekerem. Alufóliába csomagolva másnapig hűtőbe teszem és másnap kb. 0,5 cm-es szeletekre vágva forró sütőben kisütöm.
A paradicsomot apró kockára vágom, ízesítem sóval, borssal, aprított bazsalikommal. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk. A bagettet megpirítjuk mindkét oldalán, bedörzsöljük fokhagymáv...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A lisztet, túrót, vajat, sót és a sütőport összedolgozzuk. 2. Kinyújtjuk a tésztát és pogácsát szaggatunk, vagy csíkokat vágunk. 3. 180 fokra melegített sütőben sütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézKinyújtani és kis pogácsákat sütni, ha kihűlt megtőlteni 2 db-ot és reszelt sajtba forgatni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű