1 kg darált hús(lapocka a legjobb hogy kicsit zsírosabb),
Egy tojás,
2-3 gerezd
fokhagyma,
fűszerek ízlés szerint(só, vegeta, őrölt bors,majoranna,őrölt kömény,)2-3 kiskanál pirospaprika, meg pici pirosarany. Közepébe meg öt -hat főtt tojás.
Két rudat tudok belole csinalni
Olajos tepsiben szoktam megcsinalni a rudakat
..mert akkor jol ossze lehet tapicskolni olajos kezzel...hogy kevésbé legyen szaraz
Alufólia alatt sütöm fél órát kb.
Kozepes hofokon , utana eroson pirítom 15-20 percet.
A sertéshúst befűszerezzük, rányomjuk a fokhagymát. A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, majd a húshoz adjuk. A rizst megmossuk és szintén a húshoz keverjük.A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csibemellfilét középen ketté, keresztben 3-3 korongra vágjuk. Az összes megmosott, megtörölgetett húst gyengén kiverjük, sóval, borssal, majoránnával, őrölt köménnyel megszórjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. 2. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. 3. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékonyra felszeleteljük, majd kiklopfoljuk és sózzuk. A két krumplit megmossuk, pucoljuk és nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük. A húsokat lisztbe, tojásba és a reszelt k...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű