1 kg darált hús(lapocka a legjobb hogy kicsit zsírosabb),
Egy tojás,
2-3 gerezd
fokhagyma,
fűszerek ízlés szerint(só, vegeta, őrölt bors,majoranna,őrölt kömény,)2-3 kiskanál pirospaprika, meg pici pirosarany. Közepébe meg öt -hat főtt tojás.
Két rudat tudok belole csinalni
Olajos tepsiben szoktam megcsinalni a rudakat
..mert akkor jol ossze lehet tapicskolni olajos kezzel...hogy kevésbé legyen szaraz
Alufólia alatt sütöm fél órát kb.
Kozepes hofokon , utana eroson pirítom 15-20 percet.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára. Feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vízben közepesre főzzük, pároljuk. (Én mirelitet használtam. Leszűrtem, és félretettem.) A vajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, és rátesszük a húst, majd fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és fél órán át pihentetjük. 2. Közben lereszelünk egy tálba 60 dkg hámozott burgonyát. 3. Reszelünk bele egy fej vö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.A húst a fenti képen látható módon szétvágjuk, hogy egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk az egészből. Először a húst kb. 1/3 magasságban bevágjuk annyira, hogy teljesen ki le...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes