2 fej vöröshagyma
0.5kg darált hús
petrezselyem, apróra vágott
20 dkg gomba, apróra vágott
1 evőkanál cukor
1 evőkanál fűszeres ketchup
1 tk. szója szósz
1 tk. Worcestershire szósz
zsemlemorzsa
1 csomag bacon
BBQ szósz
Pucold meg a hagymát, vágd ketté. és a két külső héját szedd le(ezek lesznek megtöltve). A többit kockázd fel és dobd egy tálba a darált hússal, petrezselyemmel, gombával, cukorral, fűszerekkel, és zsemlemorzsával. Ezután alaposan keverj össze mindent. Készíts akkora húsgombócokat, amelyek szépen illeszkednek a két szelet hagyma közé.Takard be a hagymában lévő húsgombócokat szalonnával. Használj fogpiszkálót segítségül, hogy minden egyben maradjon a sütés során. Rakd egy sütésálló tálcára (vagy a rács alá rakj egy tepsit, mert a zsiradék lecsöpög), és süsd 40 percen keresztül. ezután vedd ki a sütőből, és öntsd le őket barbecue-szósszal, majd tedd vissza a sütőbe, és süsd további 5 percen keresztül.
A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A húst megmossuk és felkockázzuk, majd 3-4 percen át pirítjuk a hagymával. Mikor feldobja a lev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet a mustárt, a szóját, az olajat és a fűszereket egy kis tálban össze keverem. Az oldalast darabokra vágom, jól megmosom, majd megkenem a fűszer keverékkel. Sokkal jobb le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk őrölt paprikával, felöntjük kevés leves alaplével. Közben szeletsütőben kisütjük a kiklopfolt hússzeleteket. A h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA dagadót a hentesnél felszúratjuk A hagymát zsíron megfonnyasztjuk, megpároljuk rajta a májat és a gombát. Hozzáadjuk a tejben áztatott zsemlét, az apróra vágott aszalt szilvát,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes