menu

Családireceptkönyv.hu

Fondan stamperiás jó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


450 g porcukor
5 g zselatin
30 ml víz
50 g szőlőcukor

Elkészítés:


A zselatint és a vizet egy tálban összekeverni, 10 percig állni hagyni , utána hozzáadni a szőlőcukrot és addig melegíteni míg a cukor felolvad , forralni nem szabad. Levesszük a tűzről és belekeverjük a porcukrot, egy nagyon ragadós masszát kapunk, nem szabad bele több porcukrot tenni , kb fél óra állás után teljesen jó , nyújtható masszát kapunk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar puncs szeletet
puncs szeletet

A puncsszeletet az alábbiak szerint készítsük el: először csináljuk meg a tölteléket, amelyhez hagyományos módon piskótát sütünk négy tojásból, négy evőkanál cukorból és négy evőka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szalagos fánk (pampuszka)
Szalagos fánk (pampuszka)

az élesztőt a tejben futtatom meg, a többi hozzávalót összekeverem különös szelektálás, csoportosítgatás nélkül. Legvégén az élesztős tejet amivel összegyúrom és 1 órán át keleszte...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
GRILLÁZS
GRILLÁZS

Közepes lángon sűrű kevergetés mellett felolvasztok kb. 30 dkg cukrot, ne égjen meg...! Mikor felolvadt teszek bele diót, mogyorót vagy bármilyen natúr magot, ne legyen pörkölt se...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Katalin
Rénszarvas süti
Rénszarvas süti

3 dl-es bögrével mérd ki a hozzávalókat egy tálba, dolgozd össze az alapanyagokat.Nyújtsd ki a tésztát 3-4 mm vastagra, majd szaggasd ki a rénszarvas fejeket.180 C0-ra melegítsd el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk