Családireceptkönyv.hu

Fondan stamperiás jó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


450 g porcukor
5 g zselatin
30 ml víz
50 g szőlőcukor

Elkészítés:


A zselatint és a vizet egy tálban összekeverni, 10 percig állni hagyni , utána hozzáadni a szőlőcukrot és addig melegíteni míg a cukor felolvad , forralni nem szabad. Levesszük a tűzről és belekeverjük a porcukrot, egy nagyon ragadós masszát kapunk, nem szabad bele több porcukrot tenni , kb fél óra állás után teljesen jó , nyújtható masszát kapunk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Sárgabarackos pite
Sárgabarackos pite

Robotgépben a vajat a cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat. Kisebb részletekben belekeverjük a fahéjjal és a sütőporral összeszitált lisz...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Bejgli szelet
Bejgli szelet

Az élesztőt 1 dl langyos tejben, 1 tk cukorral és egy csipet liszttel felfuttatjuk. A lisztet egy tálba tesszük, a vajjal elmorzsoljuk, a tejhez hozzáadjuk a cukrot, tojást...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Pudingos keksz (Andi receptje)
Pudingos keksz (Andi receptje)

A margarint keverjük ki a porcukorral, a vaníliás cukorral, a lisztet szitáljuk hozzá, és dolgozzuk össze a masszát. Osszuk el annyi felé ahány ízű, színű kekszet szeretnénk készít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
mákos krémes süti /új/
mákos krémes süti /új/

A két piskótalaphoz kikeverjük a tojássárgájákat a cukorral, hozzáadjuk a vizet, a sütőporral elkevert lisztet és a tojásfehérjék keményre vert habját. A lapokat légkeveréses sütőb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk