450 g porcukor
5 g zselatin
30 ml víz
50 g szőlőcukor
A zselatint és a vizet egy tálban összekeverni, 10 percig állni hagyni , utána hozzáadni a szőlőcukrot és addig melegíteni míg a cukor felolvad , forralni nem szabad. Levesszük a tűzről és belekeverjük a porcukrot, egy nagyon ragadós masszát kapunk, nem szabad bele több porcukrot tenni , kb fél óra állás után teljesen jó , nyújtható masszát kapunk.
Egy közepes tepsit (20x33 cm) kibélelünk sütőpapírral. A fagyasztott gesztenyepürét hagyjuk kiolvadni. A piskótához a lisztet egy tálban elkeverjük a sütőporral és a kakaóporral....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA muffinformákat kibéleljük muffinpapírral. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra. A csokit apróra vágjuk, a lisztet elkeverjük a sütőporral. A puha vajat robotgéppel habosra keverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A leveles tésztát kettévágjuk, az egyik részét kisodorjuk egy mély tepsi nagyságúra, a tepsi aljába zsírpapírt teszünk, a kisodort tésztát ráhelyezzük úgy, hogy az oldalain kics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit egy nagy fedeles dobozba öntöm, alaposan összerázom és lezárom. Az így elkészített keverék hónapokig eltartható, bármikor kikeverem és már sütöm is. A...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű