450 g porcukor
5 g zselatin
30 ml víz
50 g szőlőcukor
A zselatint és a vizet egy tálban összekeverni, 10 percig állni hagyni , utána hozzáadni a szőlőcukrot és addig melegíteni míg a cukor felolvad , forralni nem szabad. Levesszük a tűzről és belekeverjük a porcukrot, egy nagyon ragadós masszát kapunk, nem szabad bele több porcukrot tenni , kb fél óra állás után teljesen jó , nyújtható masszát kapunk.
A puncsszeletet az alábbiak szerint készítsük el: először csináljuk meg a tölteléket, amelyhez hagyományos módon piskótát sütünk négy tojásból, négy evőkanál cukorból és négy evőka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz élesztőt a tejben futtatom meg, a többi hozzávalót összekeverem különös szelektálás, csoportosítgatás nélkül. Legvégén az élesztős tejet amivel összegyúrom és 1 órán át keleszte...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesKözepes lángon sűrű kevergetés mellett felolvasztok kb. 30 dkg cukrot, ne égjen meg...! Mikor felolvadt teszek bele diót, mogyorót vagy bármilyen natúr magot, ne legyen pörkölt se...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz3 dl-es bögrével mérd ki a hozzávalókat egy tálba, dolgozd össze az alapanyagokat.Nyújtsd ki a tésztát 3-4 mm vastagra, majd szaggasd ki a rénszarvas fejeket.180 C0-ra melegítsd el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű