Tészta:
30 dkg finom liszt
20 dkg szoba hőmérsékletű vaj
7,5 dkg porcukor
1 tojássárgája
csipett só
1 citrom reszelt héja
Töltelék:
12,5 dkg darált mák
3 dkg kristálycukor
75 ml tej
1 citrom reszelt héja
2 ek méz
1 marék mazsola
A puha margarint kikeverem a porcukorral, majd bele keverem a többi hozzávalót, és össze gyúrom. Beteszem a hűtőbe, és ugyanígy csinálom a többi fajta pudingporos tésztát. Általáb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral, dióval, mogyoróval, porcukorral, vaníliás cukorral, tojásokkal, tejjel, aromával és a vajjal összegyúrjuk. A tésztát 5 mm vékonyra nyújtjuk, és csillagfor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a pudingot főzzük meg, mikor lehúztuk a tűzről belekeverjük a cukrot, kókuszreszeléket, rumot vagy rumaromát, csipet sót. Kihűtjük. A tésztához a lisztet elkeverjük a sü...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA tészta alapanyagait egy tálba tesszük és robotgéppel kikavarjuk. Ha csomómentes, kikent tortaformába öntjük. A meghámozott almát vékony szeletekre vágjuk és a tészta tetejére rak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű