70 dkg sertéskaraj
10 dkg sonka
6 gerezd fokhagyma
1 nagyobb hagyma
2 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Közben a húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, majd 3-4 percen át sütjük a hagymával együtt. Fűszerezzük és felöntjük 1 dl vízzel. A sonkát apróra vagdossuk és hozzáadjuk. A paradicsomszószba keverjük a zúzott fokhagymát és belekeverjük, majd lefedjük és hagyjuk, hogy elfője a levét. A húsokat többször megforgatjuk, hogy ne égjenek oda, ha szükséges még egy kevés vizet önthetünk alá. Burgonyával, vagy zöldségekkel tálaljuk.
A darált hús középében kis gödröt csinálok,beleteszem a sót, borsot, tojást, majoránnát, pirospaprikát, a fokhagymákat hagymanyomón átnyomva. Az egészet alaposan összedolgozom. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kiveregetjük, megsózzuk, mindkét oldalát lisztbe mártjuk, majd mindkét oldalát hirtelen kisütjük. 2. Egy jénai tál aljára egy kevés olajat teszünk, ebbe fektetjük le...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst fölszeleteljük, és vékonyra kiklopfoljuk. Vegetával fűszerezzük, vigyázva, hogy ne sózzuk el vele az ételt. A gombát tisztítjuk, majd tetszőlegesen fölvágjuk. Majd a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megpucoljuk és fokhagyma nyomón átnyomjuk. A húst egy kicsit kiklopfoljuk. 1 dl olajat felhevítünk egy lábasban. A húsokat egyesével belisztezzük és a felhevült olaj...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű