» 1 kg oldalas
» 1 babérlevél
» só
» bors
» 1 gerezd fokhagyma
» 1 vöröshagyma
» 15 dkg birsalmasajt
» chili
» gyömbér
» Grillezett cukkini és édesburgonya
» 2 cukkini
» 1 édesburgonya
» só
» bors
» olívaolaj
» újhagyma
» dió
Az oldalas szeleteket előfőzzük. A vizet sózzuk, borsozzuk. Adunk hozzá hagymát, fokhagymát, babérlevelet. A húst is megsózzuk és a vízbe tesszük. Lábasban másfél óra, kuktában körülbelül 40 perc alatt puhul meg a hús. A birsalmasajtot felkockázzuk. Egy lábasban vizet melegítünk és beletesszük a birsalmasajtot. Reszelünk bele fokhagymát, gyömbért. Dobunk bele egy chilipaprikát. Öntünk bele szójaszószt. Addig főzzük, amíg a birsalmasajt fel nem oldódik benne. Egy tálba öntjük a mártást és belehelyezzük a megfőtt húsokat. Egy alufóliával bélelt tepsire fektetjük a húsokat. 10-15 perc alatt sül meg.
Grillezett cukkini és édesburgonya
A burgonyát és a cukkinit felkarikázzuk. Egy tepsit kikenünk olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Elrendezzük rajta a burgonyát és a cukkinit. Megkenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk. nagyon forró sütőben 10-15 perc alatt, grillfokozaton sütjük meg a zöldségeket. Megszórjuk pirított dióval és újhagymával.
A tarja szeleteket sózzuk, borsozzuk, a zsírt felhevítjük, a hagymát, paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A húst elősütjük egy kanálnyi zsíron, kb. 3-4 perc alatt szép kéreg s...
Elkészítési idő:A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő:Elkészítése: A darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összedolgozom. Az egészet összekeverem a tejjel, a f...
Elkészítési idő: