4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
8 szelet bacon
8 db mackó sajt
1 fej lila hagyma
só
panírozáshoz
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A lila hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont, 2 db mackósajtot, két karika lila hagymát, betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
1. Megpucoljuk a krumplikat, majd a krumplifúróval kifaragjuk a belsejét. 2. A krumpli belsejéből egy csigaformát kapunk. 3. A darált húst előkészítjük fasírtnak, majd a kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk,lisztben megforgatjuk és elősütjük,majd kivesszük,félretesszük.A visszamaradt zsiradékban megpiritjuk a felkockázott hagymát,majd hozzátesszük a bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A hússzeleteket a forró olajban átsütjük, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba rak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertéstarjákat bedörzsöljük az összepréselt fokhagymával, sóval, borssal és a paprikakrémmel. 2. A kolbászt felkarikázzuk (a héja nélkül) és olajon megpirítjuk. 3. Ekk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű