40dkg daralt hús
1csomag mozarella
tojás
panírmorzsa
liszt
saláta
paradicsom
paprika
olivaolaj
A darált húsból golyókat gyúrunk. Ezeknek a közepébe nyomkodunk mozarella sajtot.
Megforgatjuk a tojásban, lisztben, zsemlemorzsában a golyókat.
Ezeket szépen kisütjük serpenyőben, olajban.
Közben a rizst feltesszük, hogy kész legyen mire a golyócskák kisülnek.
Mellé salátát készítünk. paradicsomot, paprikát, salátát vágunk ezeket összekeverjük és oliva olajjal tálaljuk az étel mellé.
Elkészítés: A hússzeleteket lisztbe, tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk, és hőálló edénybe egymásra rakjuk. Ráöntjük a tejszínt, az edényt lefedjük, és körülbelül 1 órát sü...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesA tetszőlegesre vágott hagymát kevés zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzádobjuk a kés lapjával szétzúzott fokhagymákat, sót, borsot. A nyelvet alaposan megmossuk, és a hagymás ala...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű