40dkg daralt hús
1csomag mozarella
tojás
panírmorzsa
liszt
saláta
paradicsom
paprika
olivaolaj
A darált húsból golyókat gyúrunk. Ezeknek a közepébe nyomkodunk mozarella sajtot.
Megforgatjuk a tojásban, lisztben, zsemlemorzsában a golyókat.
Ezeket szépen kisütjük serpenyőben, olajban.
Közben a rizst feltesszük, hogy kész legyen mire a golyócskák kisülnek.
Mellé salátát készítünk. paradicsomot, paprikát, salátát vágunk ezeket összekeverjük és oliva olajjal tálaljuk az étel mellé.
A húst megmossuk és 6-8 szeletre vágjuk. A zúzott fokhagymát, a fűszereket, a mustárt és 2 evőkanál olajat összekeverünk, átkenjük vele a húsokat, legalább egy órára hűtőbe tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A dagadót kiterítjük. 2. 8 gerezd tört fokhagymát, 1 csapott kiskanál pirospaprikát, sót és 1 mokkáskanál Piros Arany paprikakrémet összekeverünk. 3. A kiterített húsra...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csülköt befűszerezzük, és néhány órát pihentetjük. Ezalatt beáztatjuk a római tálat is. Majd miután kiöntöttük a tálból a vizet, a felszeletelt hagymával és fokhagymával kibélel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst és a hagymát vágjuk fel vékony csíkokra. A kisebb fügéket vágjuk félbe, a nagyobbakat negyedeljük. A wokba (v. serpenyőbe) hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a fels...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes