2 csomag babapiskóta
0,3 dl főtt fekete kávé
2 tasak vaníliás cukor
0,3 dl langyos tej
2 csokoládé ízű pudingpor
8 evőkanál cukor
8 dl tej
1 dl habtejszín
5 dkg csokoládéreszelék
A babapiskóta felét egy tálba tesszük szorosan egymás mellé és meglocsoljuk a kávéval. Közben a pudingport és a cukrot összekeverjük, felöntjük a tejjel és megszokott módon megfőzzük, majd kavargatva kihűtjük. A tejszínt felverjük és mikor a puding kihűlt hozzákeverjük. Ez egy kicsit lazít a pudingon és krémesebb állagú lesz. A felét rákanalazzuk a babapiskótára. A langyos tejbe belekeverjük a vaníliás cukrokat. A maradék babapiskótát a krémre tesszük és átkenjük a vaníliás tejjel, majd ráhalmozzuk a többi krémet. A tetejét megszórjuk a csokoládéreszelékkel és lehűtjük.
Hagyományos palacsintákat sütünk. A túrót, a porcukrot, a vanília kivonatot, a citrom reszelt héját és a tojások sárgáját összekeverjük, majd a mazsolát is hozzáadjuk. A tojások f...
Elkészítési idő:A tojásokat szétválasztjuk, külön tálba a fehérjét és a sárgáját. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a kihűlt kávét, elkeverjük. Hozzáadjuk az átszitál...
Elkészítési idő: 60 perc