1/3 rész vadhús
1/3 rész lapocka
1/3 rész zsírszalonna
2,1 dkg só kg-onként
2dkg paprika kg-onként
fokhagyma
1cs őrölt kömény 10 kg-onként
1cs bors 10 kg-onként
A csontról lefejtett szarvasgerincről (melyet felesleges páclébe tenni) letisztítjuk az inas és faggyús részeket, és a húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A megsózott szeleteket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűX
Elkészítési idő: undefined Nehézség: NehézA szarvasgerincet 12-18 órára bepácoljuk. A pác receptje megtalálható a Családi Receptkönyvben (Vad pác). Ehhez a mennyiségű húshoz 3 liter pácra van szükség, melybe a hús belehely...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szarvasgerincet 4-5 dkg-os szeletekre vágjuk és a következőképpen lazítjuk: a húst folpackkal lefedjük és a húsklopfoló sima végével vagy kézzel ütögetjük, de úgy, hogy a szelete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű