Családireceptkönyv.hu

Vad szalámi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/3 rész vadhús
1/3 rész lapocka
1/3 rész zsírszalonna
2,1 dkg só kg-onként
2dkg paprika kg-onként
fokhagyma
1cs őrölt kömény 10 kg-onként
1cs bors 10 kg-onként

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vadételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Marcsi
Szarvasgerinc vadasan
Szarvasgerinc vadasan

A csontról lefejtett szarvasgerincről (melyet felesleges páclébe tenni) letisztítjuk az inas és faggyús részeket, és a húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A megsózott szeleteket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Richard
X
X

X

Elkészítési idő: undefined
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Tünde
Fokhagymával sült szarvasgerinc bacon pongyolában
Fokhagymával sült szarvasgerinc bacon pongyolában

A szarvasgerincet 12-18 órára bepácoljuk. A pác receptje megtalálható a Családi Receptkönyvben (Vad pác). Ehhez a mennyiségű húshoz 3 liter pácra van szükség, melybe a hús belehely...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Szarvasgerinc vörösboros ribizlimártással
Szarvasgerinc vörösboros ribizlimártással

A szarvasgerincet 4-5 dkg-os szeletekre vágjuk és a következőképpen lazítjuk: a húst folpackkal lefedjük és a húsklopfoló sima végével vagy kézzel ütögetjük, de úgy, hogy a szelete...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk