1/3 rész vadhús
1/3 rész lapocka
1/3 rész zsírszalonna
2,1 dkg só kg-onként
2dkg paprika kg-onként
fokhagyma
1cs őrölt kömény 10 kg-onként
1cs bors 10 kg-onként
A kockázott szalonnát süssük zsírjára, az apróra kockázott hagymát dinszteljük meg rajta, a zöldfűszerekkel együtt. Adjuk hozzá a vadhúst is. Pirítsuk körbe. Öntsük fel a borral, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZöldségeket megpucolni, felkarikázni nagyobb darabokra. Hagymákat karikára, fokhagyma gerezdeket csak kisebb darabokra. Nagyobb lábosba tenni felengedni vízzel ami ellepi hozzáadni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát felaprítjuk, majd a zsíron üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a közepes kockákra vágott vaddisznóhúst. Megsózzuk, és időnként megkeverve legalább fél óráig pirítjuk. Ügye...
Elkészítési idő: 3-4 óra Nehézség: KözepesA hártyáitól megtisztított őzgerincet páclébe tesszük, amihez annyi víz kell, hogy a húst majd ellepje. A pácot egy óra hosszat főzzük, lehűtjük, s amikor kihűlt, ráöntjük az őzger...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes