1/3 rész vadhús
1/3 rész lapocka
1/3 rész zsírszalonna
2,1 dkg só kg-onként
2dkg paprika kg-onként
fokhagyma
1cs őrölt kömény 10 kg-onként
1cs bors 10 kg-onként
A nyulat nagyobb darabokra vágjuk. Az olajat felmelegítjük és lassan megpároljuk benne a fokhagymát, a rozmaring ágat és a zsálya leveleket. Amikor a fűs...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesCsontos vaddisznó husit kockára vágtam, 2 nagy fej hagyma, 5-6 gerezd fokhagyma, 4db sárgarépa, 1 petrezselyem, 0,5 zeller, só, bors, tejföl, mustár, pici cukor, 4-5 db babérlevél...
Elkészítési idő: 2-2,5 óra Nehézség: NehézHagymát dinsztel, rá a paprika, paradicsom, tovább forral, rá a fokhagyma, babér. Lassú tűzön kicsit összefőz. Rá 3-4 tk paprika, 2 dl vízzel egyet rottyant. Bele a hús, vízzel...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KözepesA kockára vágott hagymát és a felkockázott szalonnát kevés zsíron sütni kezdem, majd hozzáadom a lereszelt répát, gyökeret, zellert, a feldarabolt paprikát, paradicsomot, lekvárt....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű