menu

Családireceptkönyv.hu

Vaddisznó húsleves


Írta:

Elk. idő: Bő 2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg vaddisznó hús
Csont, ha kapható
1 fej vhagyma
5 g fokhagyma
Sárgarépa, fehér répa, zeller gumó
Petrezselyem zöldje
1-1 paprika és paradicsom
5 fej gomba
5 szem borókabogyó
Kakukkfű
Bors, só

Elkészítés:


Hús a fazékba, felönt vízzel, felforral.
Hozzá fűszerek, vhagyma és fokhagyma
Bő 1 órát lassú tűzön főz
Ekkor bele a zöldségek, petrezselyem,
További 40-50 perc lassú főzés.
A gomba 20 perccel a vége előtt megy bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek, Vadételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Vadragu burgonyakrokettel és áfonyával
Vadragu burgonyakrokettel és áfonyával

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vaddisznópörkölt
Vaddisznópörkölt

A hagymát apróra vágom, majd a megolvasztott libazsíron megdinsztelem, amikor már majdnem jó, akkor az apróra vágott fokhagymát is rádobom a zsiradékra. Ezután a húst harapásnyi ko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Domonkos
Pörkölt
Pörkölt

A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk. A hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, rádobjuk a húst. Ha megpirult, felönjük legalább annyi vízzel, hogy ellepje. A fűszerek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymával sült szarvasgerinc bacon pongyolában
Fokhagymával sült szarvasgerinc bacon pongyolában

A szarvasgerincet 12-18 órára bepácoljuk. A pác receptje megtalálható a receptkönyvben (Vad pác), ehhez a mennyiségű húshoz 3 liter pácra van szükség, melybe a hús belehelyezése el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk