menu

Családireceptkönyv.hu

Vaddisznó húsleves


Írta:

Elk. idő: Bő 2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg vaddisznó hús
Csont, ha kapható
1 fej vhagyma
5 g fokhagyma
Sárgarépa, fehér répa, zeller gumó
Petrezselyem zöldje
1-1 paprika és paradicsom
5 fej gomba
5 szem borókabogyó
Kakukkfű
Bors, só

Elkészítés:


Hús a fazékba, felönt vízzel, felforral.
Hozzá fűszerek, vhagyma és fokhagyma
Bő 1 órát lassú tűzön főz
Ekkor bele a zöldségek, petrezselyem,
További 40-50 perc lassú főzés.
A gomba 20 perccel a vége előtt megy bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek, Vadételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Nyúlcombok vadasan
Nyúlcombok vadasan

A combokat először a forgójánál kettévágtam, majd mindegyik darabot még ketté, így nyolc kisebb darabot kaptam. Erős, fűrészes kés viszonylag könnyen vágta a csontot. Sóztam, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kecskevagdalt kapros tökfőzelékkel
Kecskevagdalt kapros tökfőzelékkel

1. A húst kis lyukú tárcsán át ledaráljuk. A zsemlét hideg vízbe vagy tejbe áztatjuk, kifacsarjuk, a húshoz adjuk a tojással együtt. Megsózzuk, megborsozzuk, a gyömbérrel meg a fin...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Richard
A
A

C

Elkészítési idő: undefined
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Áfonyás vaddisznó
Áfonyás vaddisznó

A kockázott szalonnát süssük zsírjára, az apróra kockázott hagymát dinszteljük meg rajta, a zöldfűszerekkel együtt. Adjuk hozzá a vadhúst is. Pirítsuk körbe. Öntsük fel a borral, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk