menu

Családireceptkönyv.hu

Vaddisznó húsleves


Írta:

Elk. idő: Bő 2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg vaddisznó hús
Csont, ha kapható
1 fej vhagyma
5 g fokhagyma
Sárgarépa, fehér répa, zeller gumó
Petrezselyem zöldje
1-1 paprika és paradicsom
5 fej gomba
5 szem borókabogyó
Kakukkfű
Bors, só

Elkészítés:


Hús a fazékba, felönt vízzel, felforral.
Hozzá fűszerek, vhagyma és fokhagyma
Bő 1 órát lassú tűzön főz
Ekkor bele a zöldségek, petrezselyem,
További 40-50 perc lassú főzés.
A gomba 20 perccel a vége előtt megy bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek, Vadételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fehérboros, fűszeres nyúl
Fehérboros, fűszeres nyúl

1. A lapockát és a combot enyhén besózva állni hagyjuk. A hagymát megtisztítjuk, félkarikákra (félfőre) vágjuk, majd egy lábasban, az olajon, a hússal együtt megpirítjuk. 2. A ro...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Paradicsomos nyúl 2
Paradicsomos nyúl 2

A nyulat, ha szükséges lehártyázom, majd feldarabolom úgy, hogy 7-8 darab húsom legyen. Sózom, borsózom. Egy mély lábasban, amiben később kényelmesen elfér a hús, erős lángon felh...

Elkészítési idő: 1-1.5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Richard
Asdfsa
Asdfsa

Asdf

Elkészítési idő: undefined
Nehézség: undefined
share
Avatar Boros, gyümölcsös nyúlpecsenye
Boros, gyümölcsös nyúlpecsenye

A húst sózzuk, borsozzuk. Az olívaolaj és 4-5 dkg vaj keverékén a csíkokra vágott szalonnát üvegesre sütjük, átpirítjuk rajta a húst. Hozzáadjuk a rozmaringot, a csíkokra vágott zs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk