menu

Családireceptkönyv.hu

Karfiol sós lében


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Az alaposan megmosott, rózsáira szedett karfiolt a tiszta üvegekbe beleraktam az üveg 3/4 részéig. A karfiol gázosodik, ezért nem szabad nagyon megtömni az üveget, mert szétrobbanhat. Minden üvegbe szórtam jód mentes tengeri sót (a jódozott sótól elpuhulnak a zöldségek), feleresztettem hideg csapvízzel,

Elkészítés:


Kochen fokozaton 90 percre (100°C)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pitypang méz
Pitypang méz

odatettem én 8 dl vízben főni egy citrommal de én azt meghámoztam és 4-be vágtam... felforraltam, majd utána főztem 40 percet lassú lángon...akkor leszűrtem és barna cukorral, de j...

Elkészítési idő: 80
Nehézség: Könnyű
share
Kókuszos szederlekvár
Kókuszos szederlekvár

Az gyümölcsöt megmossuk, megtisztítjuk. Összeturmixoljuk (én botmixerrel csináltam). Az összeturmixolt gyümölcsöt leszűrjük, majd edénybe rakjuk, hozzáadjuk a zselésítő port, és...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
BIRSALMASAJT *
BIRSALMASAJT *

A birsalmákat jól meg kell mosni, a felületén lévő szőröket ledörzsölni. Négybe vágni, kiszedni a magházat és az esetleges rossz részeket. Héjastól kell feltenni annyi vízzel főni,...

Elkészítési idő: ad
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fügelekvár körtével
Fügelekvár körtével

A körtét negyedeljük, hámozzuk meg, magozzuk ki és vágjuk apró kockákra. A fügéket szintén hámozzuk meg, és vágjuk össze. Tegyük egy edénybe, szórjuk rá a vaníliás cukrot és az 5 e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk