A gyümölcskockákat 7,2 deciliteres üvegekbe raktam és feltöltöttem vízzel. Nem tettem rá semmi édesítőt. Mások javasoltak 1 kanál cukrot a tetejére szórni, de annyira finom édesek, érett szép sárgák voltak, hogy úgy döntöttem nem édesítem még pluszban. A tetőket rácsavarva visszafordítva ellenőriztem, hogy nem folynak-e?
Mentek a gépbe 90 fokon 30 percre.
Kivétel után szárazra törölgettem az üvegeket és ismét fejreállítva ellenőriztem, de nem folyt egy sem.
Ebből a négy ananászból 7 db 7,2 deciliters üveggel lett.
Nagy tiszteletem, és köszönetem mindenkinek, akik ezt a recept könyvet összeállították.- Nagyon sok receptet olvasok, és már jó néhányat ki is próbálta,- de sajnos,
6 évesNagy tiszteletem, és köszönetem mindenkinek, akik ezt a recept könyvet összeállították.- Nagyon sok receptet olvasok, és már jó néhányat ki is próbálta,- de sajnos, a kenyér az még nem mindég a legjobb.-vegyes lisztet használok,- mert ez vált be a legjobban.- grehem,-rozsliszt,és sorolhatnám, vegyesen használom.- ha valaki tud jó receptet, nagyon megköszönném,- de persze, továbbra is keresem,- és ha nincs nagy meleg a konyhában,-akkor tovább próbálkozom.--
6 éves. A birsalmát megmossuk, ha van rajta bolyhos rész, azt ledörgöljük. Nem kell meghámozni. Kis kockákra vágjuk (magházat, hibás részeket eltávolítjuk). 2. A következő lépésnél el...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA citromokat meghámozzuk, és eltávolítjuk a héj fehér részét is. A gyümölcsöket tálba rakjuk, és annyi vizet öntünk rájuk, hogy az ellepje őket, majd 3 napon keresztül áztatjuk. Kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvan amikor egy napig hagyom állni, és simán beteszem az üvegekbe..mars a kamrába.. ha sietős a dolog, nincs állásidő csak pár óra...akkor a csali megy az üvegbe, és a keletkezet le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű