Családireceptkönyv.hu

Ananászbefőtt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A gyümölcskockákat 7,2 deciliteres üvegekbe raktam és feltöltöttem vízzel. Nem tettem rá semmi édesítőt. Mások javasoltak 1 kanál cukrot a tetejére szórni, de annyira finom édesek, érett szép sárgák voltak, hogy úgy döntöttem nem édesítem még pluszban. A tetőket rácsavarva visszafordítva ellenőriztem, hogy nem folynak-e?
Mentek a gépbe 90 fokon 30 percre.
Kivétel után szárazra törölgettem az üvegeket és ismét fejreállítva ellenőriztem, de nem folyt egy sem.
Ebből a négy ananászból 7 db 7,2 deciliters üveggel lett.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
  • Judit Nagy Nagy családi receptkönyve

    Nagy tiszteletem, és köszönetem mindenkinek, akik ezt a recept könyvet összeállították.- Nagyon sok receptet olvasok, és már jó néhányat ki is próbálta,- de sajnos,

    6 éves
  • Judit Nagy Nagy családi receptkönyve

    Nagy tiszteletem, és köszönetem mindenkinek, akik ezt a recept könyvet összeállították.- Nagyon sok receptet olvasok, és már jó néhányat ki is próbálta,- de sajnos, a kenyér az még nem mindég a legjobb.-vegyes lisztet használok,- mert ez vált be a legjobban.- grehem,-rozsliszt,és sorolhatnám, vegyesen használom.- ha valaki tud jó receptet, nagyon megköszönném,- de persze, továbbra is keresem,- és ha nincs nagy meleg a konyhában,-akkor tovább próbálkozom.--

    6 éves
Recept ajánló
Avatar ZÖLDSÉG LEKVÁR VEGETA HELYETT
ZÖLDSÉG LEKVÁR VEGETA HELYETT

A zöldségeket megtisztijuk,ledaráljuk vagy apróra vágjuk.A sóval alaposan össze keverjük.Kis üvegekbe rakjuk jó alaposan tömjük meg,hogy a levegő kiszoruljon.Pici olajat tehetünk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Birsalma kompót
Birsalma kompót

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk és feldaraboljuk. A birsalmát feldarabolás után azonnal tegyük fazékba, öntsük rá a citromlevet és annyi vizet, hogy ellepje! (különben nagyon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fagyi - rumos-diós
Fagyi - rumos-diós

A hozzávalókat gőz felett folytonos keverés mellett felfőzzük, majd fagyasztjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katka
Lecsó Házilag
Lecsó Házilag

Egy finom lecsónál nincs is jobb a nyári hónapokban, de bizony célszerű télire is eltenni belőle néhány üveggel. Most egy tartósítószer-mentes változatot teszünk közzé....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk