Gabriella Németh
–
Az én élhető paleom, sok-sok recepttel, glutén, tejtermék, hüvelyesek nélk
12 órája ·
Nem tudom ki receptje, de nagyon jó állagú nokedlit sikerült csinálnom =) 3 adag ment a fagyasztóba, egyet holnap megeszek
1 tojás (volt két sárgám, azt is hozzá raktam)
5 ek gari (én ledaráltam)
5 ek tápióka keményítő (nyílgyökérlisztem van)
5 ek rostmix
1 lapos kk só
2,5 dl víz
A hagymát az olajon megpárolom, majd ha már üveges, akkor hozzáadom a tonhalat aprítva, a hámozott paradicsomkonzervet, majd ha rottyant, rászórom a fűszereket. Fűszerezem, és ha s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztát félkeményre főzzük és pár percig a vízben hagyjuk. Öntsünk egy fél pohár hideg vizet rá, hogy ne főjön tovább csak a tészta szívjon magába egy kis vizet. Így nem lesz lág...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElső lépésként a tésztát kell megfőznünk enyhén sós vízben. Amíg fő a tésztánk, addig kezdjük el lepirítani a felkockázott szalonnát, hogy azzal is időt spóroljunk meg. A szalonnáb...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA túrót szitán áttörjük. Hozzátesszük a tojás sárgáját, a kikapart vaníliamagot, a porcukrot és a lisztet. Alaposan összekeverjük. A tojásfehérjét habosra keverjük, és ezzel laz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű