2 dl víz
22 dkg margarin
4 ek kakaópor
25 dkg liszt
4 dkg fruktóz
1 tk szódabikarbóna
1 dl joghurt
2 tojás
vaníliás fruktóz
margarin
A vizet egy kisebb lábasba öntjük, hozzáadjuk a margarint és a kakaóport. Kevergetve felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről. A lisztet a fruktózzal és a szódabikarbónával összeforgatjuk, az előzőekhez keverjük. Ezután kerül bele a joghurt, a tojás, a vaníliás fruktóz. Egy tepsit kikenünk margarinnal, a tésztát beleöntjük. Nedves késsel elsimítjuk, 20 percig sütjük.
A tejet meglangyosítjuk. Az édesítő tablettákat és a cukrot két bögrébe elfelezzük, mindegyikre öt deka élesztőt morzsolunk, és felöntjük tejjel. Először hatvan deka lisztet mérün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját habosítsuk ki, habosnak, világos színűnek kell lenni, mint maikor a piskótához készítjük. Közben tegyük fel a vizet és a cukrot sziruposodni. Fontos, hogy szirup á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz epret ha kiengedett passzírozzuk a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk és összekeverjük óvatosan a felvert habbal tálakba töltjük és egy órára hűtőszekrénybe tesszük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a tésztát belenyújtjuk. A középső réteghez a pudingport, a tejjel és a cukorral jó sűrűre főzzük, majd...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű