http://divany.hu/alapkonyha/2015/12/13/ilyen_az_igazi_gundel_palacsinta/
http://divany.hu/alapkonyha/2015/12/13/ilyen_az_igazi_gundel_palacsinta/
A szoba-hőmérsékletű vajat és a cukrot, verd habosra robotgéppel. Egyenként add hozzá a tojásokat is, majd a tejet, a mézet, és a reszelt narancshéjat. A lisztet szitáld tálba, kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA habhoz 2 db tojásfehérje 12 dkg kristálycukor 15 dkg dió (darált) A töltelékhez 15 dkg sárgabarack lekvár http://aprosef.hu/dios_kosarka_recept
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta annyira legyen puha, hogy ha a gyúródeszkán a tenyereddel szétnyomod akkor feltekerhető legyen. A víz mennyiségét minden esetben a liszt minősége határozza meg! Az éles...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklop...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: Könnyű