menu

Családireceptkönyv.hu

SŰLT HÚSKENYÉR


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


SŰLT HÚSKENYÉR smile hangulatjel HOZZÁVALÓK:1KG DARÁLT HÚS,EBBE RAKUNK,4 EGÉSZ ,TOJÁST,4 ÁZTATOTT ZSEMLÉT,RESZELT RÉPÁT,APRÍTOTT GOMBÁT,PRITAMINPAPRIKÁT, HAGYMÁT FOKHAGYMÁT,MAJORANNÁT,FRISS PETREZSELYMET,ŐRÖLT KÖMÉNYT,BORSOT,ÉTELÍZESÍTŐT,VAGY SÓT,CHILIT, EGY KIS KAKUKKFÜVET,A GOMBA MIATT,ÉS JÓL ÖSSZEDOLGOZZUK EGY KIS ZSÍRRAL,ÉN KACSAZSÍRT HASZNÁLTAM. EZUTÁN EGY KIZSÍROZOTT JÉNAIBA,BACON SZALONNÁKAT TERÍTÜNK,ÉS RÁHALMOZZUK A MASSZÁNKAT,ÉS A TETEJÉT UGYAN CSAK BEVONJUK A MARADÉKKAL!AZTÁN KÖZEPES HŐFOKON,LEFÓLIÁZVA KB:30 PERCIG SÜTJÜK,AZTÁN A FÓLIÁT ELTÁVOLÍTVA MÉG TOVÁBB PIRÍTJUK!HA TÚL SOK LENNE RAJTA A PECSENYELÉ,AZT ÖNTSÜK LE RÓLA,ÉS ÚGY SÜSSÜK TOVÁBB! AZTÁN KIVÉVE KICSIT KIHŰLVE ,MÁR SZELETELHETJÜK,ÉS LAKMÁROZHATUNK IS BELŐLE smile hangulatjel JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ smile hangulatjel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Göngyölt karaj kolbásszal, mackósajttal töltve
Göngyölt karaj kolbásszal, mackósajttal töltve

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér bo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Mustáros sertésszelet
Mustáros sertésszelet

Hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, ízlés szerinti mustárral bekenjük. Legalább 1 órát állni hagyjuk, de legjobb, ha egy éjszakát áll így a hús. Majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsá...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajttal baconnel töltött karajszeletek
Sajttal baconnel töltött karajszeletek

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik hússzeletre teszünk 2-2 szelet bacont és egy-egy szelet trappista sajtot. A karajszeleteket összehajtjuk, lisztbe, felvert t...

Elkészítési idő: 35
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fasírozott
Fasírozott

A hozzávalókat összegyúrjuk, és egy órát pihentetjük, hogy a lenmagpehely megdagadjon. Kóstoljuk meg, és ha szükséges még ízesítsünk utána. Zsírban való kisütés előtt formázzunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk