20 dkg liszt
20 dkg vaj
20 dkg cukor
4 tojás
1 csomag sütőpor
A vajat a cukor felével verd habosra, majd egyenként add hozzá a tojássárgákat. A lisztet és a sütőport keverd hozzá. A tojásfehérjéből verj kemény habot, majd óvatosan dolgozd bele a maradék cukrot, végül pedig forgasd a lisztes masszába.
Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, öntsd bele a tésztát, és egyengesd el a tetejét. 220 fokra előmelegített sütőbe told a tepsit, és süsd 30 percig, de közben ne nyisd ki a sütő ajtaját!
Én először a töltelékhez kevertem össze a porcukrot és a kakaóport, majd bekapcsoltam a sütőt 200 fokra. Ezután mindjárt előkészítettem a deszkát, amit beliszteztem, hogy ne kellje...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat válasszuk szét. A fehérjét verjük kemény habbá, majd tegyük félre. A sárgáját verjük habosra a cukorral. A ricottát, az olajat, a tojássárgáját és a citromlevet keve...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tészta felét bele simítjuk margarinnal kikent tepsibe és tízperc alatt elő- sütjük 180fokos sütőben. Rákenjük a kókusztölteléket, erre a tészta másik felét és készre sütjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őszibarackok héját lehúzzuk, a barackot kisebb kockákra vágjuk, a citromlével megöntözzük, majd a cukorral együtt, pár perc alatt, kicsit megpároljuk, majd hűlni hagyjuk (konzer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű