aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Az élesztőt kevés tejben feloldjuk és a többi anyagból a “Kelt pite” módon, nem túl kemény tésztát verünk. Langyos helyen a kétszeresére megkelesztjük, ujjnyi vastag tésztát nyújtu...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: KözepesAz alapanyagokat tegyük egy tálba, majd lássunk hozzá a dagasztásnak. Mikor szépen összedolgoztuk a tésztát, takarjuk le egy tiszta ronggyal és tegyük meleg helyre, félóra alatt an...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűDagasztógépben összeállítom hogy elváljon az edény falától.Kelesztés NÉLKÜL nyújtom szilikon/zsírpapíros rizslisztezett nyújtó deszkán kb 1cm vastagra. Újnyi szélességűre csíkozom....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesMindent összegyúrunk, akkor jó,ha kézre már nem ragad,könnyen alakítható. Duplájára kelesztjük - de minimum 40 perc- és három részre vágjuk. Tortasütő lap nagyságúra sodorjuk - itt...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes