Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Babgúlyás✓


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-sertéshús
-bab
-1 hagyma
-2 gerezd fokhagyma
-paprika
-paradicsom
-zöldség
-répa,zeller
-bors,só
-olaj
-liszt
-p.paprika

Elkészítés:


olaj+hagyma--párolom+hús--párolom+fűszer+bab--vízzel felöntöm+ a végén berántom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tamás
Tárkonyos bárányleves
Tárkonyos bárányleves

a húst a csonttal együtt kis darabokra vágom, a hagymát felaprítom, a zöldséget egyforma kis hasábokra vagdosom. A tárkonyt finomra metélem. Elkészítése: a margarint felforrósít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldséges húsgombócleves, az egyik legfincsibb leves
Zöldséges húsgombócleves, az egyik legfincsibb leves

A hagymát meghámozzuk és olajon megdinszteljük. Közben a répát és a zellert is megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Majd felöntjük vízzel és a borsót is beletesszük, fűszer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Májgombóc leves
Májgombóc leves

Az alaplé hozzávalóit legalább 3 órán keresztül lassú tűzön főzzük, majd leszűrjük. A májgombóchoz a vízben áztatott kenyeret, a nyers csirkemájat, a tojást és a fűszereket egy me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldborsós csirkeragu
Zöldborsós csirkeragu

A csirkemellet, egészen kicsi darabokra aprítom, majd a felforrósított olajon, a húsdarabok mindkét oldalát átpirítom. Ezután aláöntök 1 dl vizet és fedő alatt addig párolom, amíg...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk