menu

Családireceptkönyv.hu

Babgúlyás✓


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-sertéshús
-bab
-1 hagyma
-2 gerezd fokhagyma
-paprika
-paradicsom
-zöldség
-répa,zeller
-bors,só
-olaj
-liszt
-p.paprika

Elkészítés:


olaj+hagyma--párolom+hús--párolom+fűszer+bab--vízzel felöntöm+ a végén berántom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Mexikói paradicsomleves
Mexikói paradicsomleves

A poblano paprikát a magjaival együtt lepirítjuk egy forró serpenyőben, majd betesszük az egészet egy tálba és felöntjük forró vízzel, hogy kb. 10 perc alatt megpuhuljon. A koriand...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Bajai halászlé
Bajai halászlé

1. A halat lepikkelyezem, megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, egy késpengével lepattintom a keserűfogát (ez nagyon fontos, mert különben eldobhatjuk az egés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tárkonyos-tejfölös karalábéleves
Tárkonyos-tejfölös karalábéleves

Az olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, a fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket. 30 perc párolás után meghintjük a liszttel, amivel pirítjuk 1 percig. Felöntjük ke...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Csípős-édes kókusztejes sárgarépa-krémleves
Csípős-édes kókusztejes sárgarépa-krémleves

Az olajon dinszteljük üvegesre az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt répát, kis lángon pároljuk 8-10 percig. Fűszerezzük sóval, kurkumával, majd öntsük hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk