-sertéshús
-bab
-1 hagyma
-2 gerezd fokhagyma
-paprika
-paradicsom
-zöldség
-répa,zeller
-bors,só
-olaj
-liszt
-p.paprika
olaj+hagyma--párolom+hús--párolom+fűszer+bab--vízzel felöntöm+ a végén berántom.
a húst a csonttal együtt kis darabokra vágom, a hagymát felaprítom, a zöldséget egyforma kis hasábokra vagdosom. A tárkonyt finomra metélem. Elkészítése: a margarint felforrósít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk és olajon megdinszteljük. Közben a répát és a zellert is megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Majd felöntjük vízzel és a borsót is beletesszük, fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaplé hozzávalóit legalább 3 órán keresztül lassú tűzön főzzük, majd leszűrjük. A májgombóchoz a vízben áztatott kenyeret, a nyers csirkemájat, a tojást és a fűszereket egy me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet, egészen kicsi darabokra aprítom, majd a felforrósított olajon, a húsdarabok mindkét oldalát átpirítom. Ezután aláöntök 1 dl vizet és fedő alatt addig párolom, amíg...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű