Családireceptkönyv.hu

Bableves✓


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-bab
-disznóhús
-zöldség
-tészta
-liszt
-p.paprika
-olaj

Elkészítés:


bab+hús-->főzőm+zöldség-->ha megfőtt bele a tészta+berántom :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Miso leves
Miso leves

A szárított Shiitake gombákat áztasd be legalább 80 oC vízbe, 10 percre, majd szeleteld fel. Hevíts olíva olajat egy serpenyőben közepes hőfokra. Dobd bele a szeletelt gombákat, s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Olasz sajtleves
Olasz sajtleves

A húsos szalonnát apró kockákra vágom, a fokhagymát szétnyomom. Lábosba téve az olajon 1-2 percig pirítom a szalonnát, és póréhagymát félreteszem. A zsirhoz, hozzákeverem a fokha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Édesburgonya-krémleves
Édesburgonya-krémleves

Készítsük elő a zöldségeket. A hagymát hámozzuk meg, kockázzuk össze, a fokhagymát zúzzuk össze, a szárzellert karikázzuk fel, a krumplit és az almát pucoljuk meg, vágjuk kockákra,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Francia hagymaleve
Francia hagymaleve

Első lépésben a vajat kell megolvasztanunk a gáztűzhelyen, nem baj az se, ha picit több mint 5 dkg, az is megadja az ízét. Ha elolvadt a vajunk, mehet bele körülbelül 1 evőkanál cu...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk