30 dkg darált sertéshús
5 dkg rizs
1 tojás
3 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kisebb zellergumó
2 burgonya
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
1,5 dl tejföl
1 evőkanál
só, bors
olaj
A hagymát felvágjuk és kevés olajban megdinszteljük, a zöldségeket is megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Néhány percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és fűszerezzük, plusz sok petrezselyem . A húst és a rizst összekeverjük a tojással, sózzuk és borsozzuk, masszát gyúrunk belőle. Amikor a leves már forr, óvatosan beleengedjük a húsgombócokat. Majd a felkockázott burgonyát is beletesszük és lassú tűzön főzzük. A tejfölt és a lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a leveshez, még 1-2 percig főzzük és levesszük a tűzről. ..
A MAGGI Tárkonyos raguleves-t 0,5 l hideg vízhez és 0,25 l tejhez keverjük. Forrástól számított 10 percig állandó keverés mellett főzzük, majd félretesszük. A csirkeaprólékot puhá...
Elkészítési idő:Zsírbon sárgára pirítunk egy apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a kisebb darabokra vágott csirkét vagy csirkeaprólékot, kevés vizet öntünk alá és félig...
Elkészítési idő: 1oraA megmosott vörös lencsét sós vízben 20 percig főzzük. A finomra vágott hagymát és a gyömbért vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a felaprított paradicsomot...
Elkészítési idő: