-1 fej kelkáposzta
-sárgarépa
-krumpli
-5 pár virsli
-1 nagy tejföl
-vöröshagyma
-só
-bors
-olaj
olaj+hagyma-->párolom+káposzta+répa-->párolom+vízzel felöntöm+kicsi piros paprika-->só,bors+krumpli-->ha megfőtt minden bele a virsli a végén a tejfől.
Felteszem a húst főni, ha felforr leszedem róla a habot. Zöldségeket teszek bele és ízesítem. Ha csibe akkor 2 óra, ha csont akkor minimum 3 óra után lezárom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 3,5 liter vízbe 2 póréhagymát darabolok bele és 4 db marhahúsleves kockát teszek bele. Fél kg darált sertéshúsból, 4 db zsemlével fasírtot készítek (2 fokhagyma, 1 to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított hagymát, a fokhagymát és a burgonyát kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk. A vaj felét az olívaolajjal közepes lángon felmelegítjük, hozzáadjuk a hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A kockára vágott húst elkezdem főzni, mintha húsleves készülne, közben leszedem a habját. A gyökérzöldségeket megtisztítom, kis kockákra / karikára vágom, és a húshoz a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű